New York:

Skuespiller gjorde ett av tidenes kupp på leiemarkedet

Erfaren eiendomsmekler måtte se papirene før han trodde det.

KUPP: Patricia O'Gradys leiepris må være et av tidenes kupp på leiemarkedet. Hun leide nemlig en treromsleilighet i New York for 230 kroner i måneden. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De aller fleste som har våget seg ut på leiemarkedet i storbyer, har nok oppdaget at stive priser ofte følger med. Spesielt har nok studenter erfart at store deler av stipendet forsvinner, bare for å ha tak over hodet.

Likevel er vi nok ganske heldige i Norge, hvor Oslo er den dyreste kommunen man finner, med gjennomsnittlig leie for en toromsleilighet på rundt 11 000 kroner i måneden, ifølge Statistisk sentralbyrå.

Utrolig leiepris

Vanligvis må man nemlig ut med mye mer for å leie i storbyer som for eksempel New York - om man ikke er like heldig som Patricia O'Grady da.

Fram til mars i år, leide hun en treroms i Greenwich Village i bydelen Manhattan - et av byens mest ettertraktede nabolag - for bare 230 kroner(!) i måneden.

Prisen var så ellevill at da CNN viderebrakte historien til en lokal eiendomsmekler, ville han ikke tro det før han fikk se papirer på det.

- Jeg leide nettopp en treroms i det samme området for 40 000 kroner i måneden. Avhengig av størrelsen på soverommene, kan prisene stige med ytterligere 15 000 kroner i måneden, forteller eiendomsmekler Gary Nurenberg, som spesialiserer seg på leiligheter i Manhattan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer