Skuespiller tiltalt

Skuespiller tiltalt for enda et tilfelle av grov vold

Er allerede tiltalt for hallikvirksomhet, trusler og vold. Rettssaken begynner i dag.

I RETTEN: Skuespilleren i 20-åra er tiltalt for en lang rekke forhold. Her fra sexfelle-saken i 2013. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet
I RETTEN: Skuespilleren i 20-åra er tiltalt for en lang rekke forhold. Her fra sexfelle-saken i 2013. Illustrasjon: Fedor Sapegin / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren som i dag møter i Oslo tingrett, tiltalt for en lang rekke forhold som blant annet dreier seg om hallikvirksomhet, trusler og vold, er i siste liten tiltalt for enda et forhold.

- Tilleggstiltalen forelå i forrige uke. Han er tiltalt for grov vold i august i fjor, opplyser aktor, politiadvokat Henrik Rådal, til Dagbladet.

Bekjent

Fornærmede, en mann i 20-åra, er ifølge Rådal en bekjent av skuespilleren. Han har forklart at han ble utsatt for volden da tiltalte fikk ham til å komme til en leilighet. Tiltalte har på sin side forklart at det var fornærmede som oppsøkte ham.

- Jeg har ikke noen kommentar til dette, opplyser skuespillerens forsvarer Petter Bonde til Dagbladet.

Mannen sitter for tida i Ullersmo fengsel, der han soner en dom for blant annet vold og trusler mot fengselsbetjenter. Dommen falt tre dager etter at forholdet i tilleggstiltalen skal ha skjedd.

Det kom under Rådals innledningsforedrag også fram at mannen er siktet for tre tilfeller av vold mot innsatte og ansatte i Halden fengsel før nyttår.

- Det førte til at han ble overført til Ullersmo, opplyser politiadvokaten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer