Per-Willy Amundsen med tirade mot utmeldt Frp-profil

- Skuffende, selvhøytidelig og svakt

«Ditt ego har blitt for stort. Skuffende, selvhøytidelig og svakt. Du får ingen forståelse fra meg. Patetisk.»

TIRADE: Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen knaller til mot Kristian Norheim, som har meldt seg ut av Frp. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TIRADE: Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen knaller til mot Kristian Norheim, som har meldt seg ut av Frp. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kraftsalven kommer fra ekstatsråd og Frp-profil Per-Willy Amundsen. Den er rettet mot partiets tidligere utenrikspolitiske talsperson og stortingsrepresentant, Kristian Norheim.

At Norheim på selve valgkvelden lot seg intervjue av Telemarksavisa og kunngjøre at han har meldt seg ut av Fremskrittspartiet, falt Amundsen tungt for brystet:

«Det var aldri vanskelig å forstå at du var lyseblå. Men ærlig talt, dette gjør du på valgdagen? Mot partiet som har løftet deg opp og gitt deg alle muligheter?», skriver Amundsen i en kommentar på Norheims egne Facebook-sider.

Nå slår Norheim tilbake med å sitere Marve Fleksnes.

- Grumsete farvann

- Jeg har valgt å ikke svare på kommentaren til Per-Willy. Den kan stå å «skinne» for seg selv. Men jeg ble minnet på et sitat som Marve Fleksnes skal ha kommet med: Han klarer det mesterstykke å gjøre seg liten av seg sjøl. Det synes jeg passer godt, sier Norheim.

43-åringen var fraksjonsleder for Frp i utenriks- og forsvarskomiteenmellom 2013 og 2015, da han møtte som Bård Hoksruds faste vararepresentant på Stortinget. Han var leder av FpU i Telemark, men var en tid ute av partiet etter landsmøtet på Bolkesjø i 1994, da mange av de såkalte liberalistene i Frp forsvant ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer