- Skuffet over at han går i strupen på oss

Arne Johannessen krever at Storberget tar ansvar for å løse politikrisen.

BJEFFER MOT REGJERINGEN: 25. mars demonstrerte rundt 4000 polititjenestemenn mot at regjeringen ikke har lagt vekk arbeidet med ny forskrift om unntak fra arbeidsmiljølovens bestemmelser om hviletid. Rundt 25 av demonstrantene var firbeinte. - Vi tilbyr en fleksibel arbeidstidsordning, men det må skje gjennom forhandlinger, sier Arne Johannessen, leder i Politiets Fellesforbund. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET
BJEFFER MOT REGJERINGEN: 25. mars demonstrerte rundt 4000 polititjenestemenn mot at regjeringen ikke har lagt vekk arbeidet med ny forskrift om unntak fra arbeidsmiljølovens bestemmelser om hviletid. Rundt 25 av demonstrantene var firbeinte. - Vi tilbyr en fleksibel arbeidstidsordning, men det må skje gjennom forhandlinger, sier Arne Johannessen, leder i Politiets Fellesforbund. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Lederen i Politiets Fellesforbund er nedslått etter Knut Storbergets første pressekonferanse etter at han kom tilbake i statsrådstolen.

- Jeg er veldig skuffet over at det første justisministeren kommer med etter å ha vært sykmeldt, er et angrep på politiet, sier Arne Johannessen til Dagbladet.no.

Mener politiet svartmalerKnut Storberget var i dag tilbake på kontoret i Justisdepartementet etter fire ukers sykemelding.

Det er nok arbeid å ta tak i. Bråket i politiet om arbeidsforhold og manglende kapasitet er en av de største sakene som Storberget må ta fatt i med én gang.

Justisministeren var imidlertid forbannet over det han kaller kampanjen til Politiets Fellesforbund. Han la ikke skjul på at han mener Arne Johannessen bevisst framstiller et falskt bilde av situasjonen i politiet.— Man må slutte med å tegne et bilde av et politivesen på sotteseng. Situasjonen er faktisk motsatt. Faktum er at det i løpet av stortingsperioden er bevilget 2,3 milliarder kroner ekstra til politiet. Vi ser at det er utfordringer i politiet. Men vi vil ta sterk avstand fra den beskrivelsen som nå gis. Aktørene bør tenke seg om, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer