Skulle bare overraske kjæresten

Det som skulle blitt en romantisk overraskelse, endte virkelig ikke slik han hadde håpet.

BLE OVERRASKET: Skotske Finlay McAfee fikk seg en heftig overraskelse da han landet i Paris for å overraske kjæresten Salma Saade. Foto: Finlay McAfee
BLE OVERRASKET: Skotske Finlay McAfee fikk seg en heftig overraskelse da han landet i Paris for å overraske kjæresten Salma Saade. Foto: Finlay McAfee Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi skal tilbake til januar 2017, da skotske Finlay McAfee bestemte seg for å reise på overraskelsesbesøk til kjæresten sin i Paris i Frankrike.

De to delte nylig den morsomme historien på sosiale medier, og saken har fått mye oppmerksomhet i en rekke internasjonale medier.

Da skotten tok valget om å fly over til sin kjære, antok han at det ville bli en overraskelse som kjæresten Salma Saade ville like - og trolig huske for alltid.

Det endte virkelig ikke slik han hadde håpet, melder CNN Travel.

To sjeler, samme tanke

Den daværende 23 år gamle studenten ringte faren sin like før han bestilte flybillettene for å høre hva syntes om påfunnet. Ifølge CNN mente faren at det var en god idé. Dermed bestemte McAfee seg, og flybilletten ble booket og snart var han på vei.

Det han ikke visste var at kjæresten, 21 år gamle Salma Saade, hadde fått den samme briljante ideen.

Hun hadde nemlig bestilt et tidligere fly fra Paris til Edinburgh for å overraske sin kjære. Da hun landet i Edinburgh var kjæresten hennes fortsatt på den samme flyplassen - og mulighetene for at de plutselig kunne ha møttes tilfeldig var til stede, men det skjedde ikke, dessverre for paret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer