Skulle bare rydde og vaske huset til Thanksgiving

Lottokupongene var glemt for lengst. Da de dukket opp under husvasken, fikk ekteparet sitt livs sjokk.

De skulle bare gjøre huset klart til Thanksgiving, ekteparet Harold og Tina Ehrenberg fra Mandeville i New Orleans. Men det som skulle være en helt vanlig husvask ble plutselig til noe langt hyggeligere.

- Familien vår skulle komme til byen for å feire med oss, så jeg drev og vasket. Da fant jeg plutselig noen lottokuponger som vi ikke hadde sjekket, forteller Tina Ehrenberg ifølge New York Times.

Trodde ikke på det

De glemte kupongene viste seg å gi ekteparet råd til langt mer enn en slaktet kalkun til Thanksgiving-middagen. Da tallene var sjekket kunne de notere seg for 1,8 millioner dollar, tilsvarende omkring 15,5 millioner norske kroner, i gevinst fra trekninga som fant sted så tidlig som i juni.

- Først trodde jeg det var skjedd en feil. Jeg sjekket tallene om og om igjen. Til slutt måtte jeg ringe inn for å høre om det stemte. Jeg ringte flere ganger, sier Harold Ehrenberg.

Kort frist

Dramatikken stoppet imidlertid ikke der for ekteparet. Etter at de hadde fått igjen hvilepulsen og innsett at de faktisk hadde vunnet, oppdaget de at det bare var to uker igjen til fristen for å hente ut premien var gått ut.

Heldigvis for ekteparet ble ikke husvasken utsatt til jul. Men hva pengene skal gå til, er ennå ikke bestemt.

- Vi har ikke noen store planer for hva vi skal gjøre med pengene, ingen reiseplaner eller ting vi skal kjøpe. Så det morsomste blir å løse inn sjekken og få pengene, sier ekteparet.