Skulle bare selge sofaen

Det var ikke akkurat mangel på artige kommentarer da Lucy skulle selge den grå toseteren sin.

IKKE TIL SALGS LIKEVEL: Lucy Battle kom i skade for å legge ut bilde av sønnen Oscar, da hun skulle kvitte seg med sofaen sin. Det førte til mange morsomme kommentarer. Foto: Lucy Battle/SWNS/NTB
IKKE TIL SALGS LIKEVEL: Lucy Battle kom i skade for å legge ut bilde av sønnen Oscar, da hun skulle kvitte seg med sofaen sin. Det førte til mange morsomme kommentarer. Foto: Lucy Battle/SWNS/NTB Vis mer
Publisert

Vi er mange som har vært der. Som har postet feil bilde på Facebook og Instagram eller sendt feil bilde til en person på Messenger.

Men det er nok færre av oss som har forvekslet sofaen i stua med vårt eget barn.

Det gjorde Lucy Battle (20) fra Leeds i England. Da hun skulle legge ut sofaen for salg på Facebook for den nette sum av elleve kroner, markerte hun et bilde av sønnen og skrev i annonsen at han «må bort i dag».

Det skal ikke stikkes under stol at noen småbarnsforeldre nok har tenkt tanken, men planen til Lucy var altså å kvitte seg med en gammel og grå toseter - og ikke den sju måneder gamle sønnen Oscar.

KONTROVERSIELT: Denne pappaen deler sitt beste tips på TikTok til foreldre, for å få barn til å oppføre seg i tiden før jula. Metoden hans vekker sterke reaksjoner i kommentarfeltet. Video: Bennyg7070 / Tik Tok. Reporter: Anton Lier Vis mer

Posten gikk viralt omtrent umiddelbart, og det var først da det rant inn med meldinger, at Lucy oppdaget tabben, skriver Wales Online.

- Kan jeg bytte mot en tenåring, skrev én moroklump.

- Er han flink til å ta oppvasken, skrev en annen.

- Fungerer han fint med andre barn, spøkte en tredje, mens prisen for beste tilbakemelding nok går til mora som skrev:

«Hva med et bytte to mot én? Tenåring (14) og broren (6). Du får med faren deres gratis!»

Lucy sier hun ble ekstremt flau da hun oppdaget hva hun hadde gjort, men ble glad over at alle tok det med godt humør.

- Først ble jeg forvirret over alle meldingene. Så tittet jeg på Facebook-posten igjen og så at hovedbildet var av sønnen min. Men personen som kom for å hente sofaen, var ikke interessert i ham. Han ville bare ha sofaen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer