- Skulle bare slå snøballer

Far (32) nekter balltre-trusler mot gravid lærer. -Sånt betyr ikke noe på Hawaii.

IKKE BOKSTAVELIG MENT: : Den 32 år gamle faren innrømmer at han har sagt at han skulle knuse kneskålene til sønnens lærer på Lambertseter skole (bildet). Men sånne utsagn betyr ikke noe bokstavelig på Hawaii, der han kommer fra, forklarte 32-åringen i retten i formiddag. Foto: ESPEN RØST.
IKKE BOKSTAVELIG MENT: : Den 32 år gamle faren innrømmer at han har sagt at han skulle knuse kneskålene til sønnens lærer på Lambertseter skole (bildet). Men sånne utsagn betyr ikke noe bokstavelig på Hawaii, der han kommer fra, forklarte 32-åringen i retten i formiddag. Foto: ESPEN RØST. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Den 32 år gamle faren som er tiltalt for trusler om grov vold mot en høygravid barneskolelærer i Oslo, nektet straffeskyld da han møtte i Oslo tingrett i formiddag.

- Jeg hadde med balltre på skolen fordi jeg skulle møte sønnen min og slå snøballer når han var ferdig på skolen, forklarte 32-åringen i retten.

Det var like før skoledagens slutt mandag 19. januar i år at han dukket opp på Lambertseter skole med et balltre. Ifølge tiltalen ville han snakke med den kvinnelige læreren som skulle ha irettesatt sønnen hans.

Da han møtte læreren ansikt til ansikt, skal han ha konfrontert henne med at han skulle knuse kneskålene hennes.Politiet ble tilkalt til skolen.

Og som forklaring på hvorfor han hadde sagt at han skulle knuse kneskålene til læreren, forklarte tiltalte at det er "slang" som amerikanere bruker.

Betyr ikke noe på HawaiiTiltalte er fra Hawaii, og forklarer seg på sitt morsmål engelsk i retten.

Uttrykk som "jeg skal knuse kneskålene dine", "jeg skal banke deg" og "jeg skyter deg i hodet", betyr ingenting bokstavelig, forklarte mannen i retten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer