Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skulle bare ta fart for å komme over en brøytekant, landet på taket på naboens gårdsplass

Kvinne hentet i ambulanse etter ulykke i Drammen.

SVÆRT UHELDIGE: Ekteparet skulle ta fart for å komme over en brøytekant da de skulle inn på gårdsplassen sin. Men farten ble litt for stor, og bilen kjørte over en murvegg og falt ned på naboens gårdsplass. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
SVÆRT UHELDIGE: Ekteparet skulle ta fart for å komme over en brøytekant da de skulle inn på gårdsplassen sin. Men farten ble litt for stor, og bilen kjørte over en murvegg og falt ned på naboens gårdsplass. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rundt klokka 16.30 i ettermiddag fikk politiet i Søndre Buskerud melding om en bil som hadde kjørt ut ved en adresse i Drammen sentrum.

Bilen viste seg å tilhøre et eldre ektepar. De skulle bare kjøre inn på gårdsplassen sin, men tok litt ekstra fart for å komme over en brøytekant da ulykken skjedde.

- Bilen kom litt for langt framover, tippet over en murkant og falt tre meter ned på gårdsplassen til naboen, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet.

Nødetatene ble sendt til stedet, hvor de fant bilen, som hadde havnet på taket.

Den kvinnelige føreren befant seg da fortsatt inne i kjøretøyet.

- Mannen hadde kommet seg ut av bilen på egenhånd. Han er uskadd. Kvinnen ble hentet ut, og fraktet fra stedet med ambulanse, sier Mørch.

Kvinnen klaget over smerter i brystet og en arm, og ble derfor kjørt til sykehuset for undersøkelser.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media