Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skulle få båten på land - sjøsatte bilen

Maks uflaks for nordlending.

UHELL: Bileieren skulle nok ønske at det var båtene på bildet som befant seg ute i vannet, og ikke bilen. Foto: Pål Arve Dypaune
UHELL: Bileieren skulle nok ønske at det var båtene på bildet som befant seg ute i vannet, og ikke bilen. Foto: Pål Arve Dypaune Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Båteieren i Sulitjelma i Nordland gjorde tilsynelatende alt riktig. Men da han skulle ta opp båten i ettermiddag fikk han seg en overraskelse, skriver Saltenposten.

Ifølge avisa skal mannen ha rygget båttilhengeren ned i vannet og parkert bilen med brekket på. Men da han gikk ut begynte den å skli bakover med låste hjul.

Og den stoppet ikke å skli før bilen lå et stykke ute vannkanten i Kjelvatnet.

Bildet i artikkelen er tatt etter at bilen har blitt tatt opp et stykke. Ifølge fotografen Pål Arve Dypaune lå hele bilen under vann.

Ifølge NRK Nordland tok det lang tid å få bilen opp av vannet, og at dykkere måtte bistå for å feste kroken fra bergingsbilen.