MULIG PÅKJØRT:  Politiet tror avdøde Kees Erik Kroken Mijnder (23), som ble funnet død i veibanen i Sandnesveien, kan være påkjørt. Foto: Ronny Hjertås
MULIG PÅKJØRT: Politiet tror avdøde Kees Erik Kroken Mijnder (23), som ble funnet død i veibanen i Sandnesveien, kan være påkjørt. Foto: Ronny HjertåsVis mer

Skulle gå aleine hjem

Etter at avdøde Kees Erik Kroken Mijnders (23) og hans venner var innblandet i stridigheter på bensinstasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 04.35 natt til lørdag fikk politiet en melding om at det lå en død person i Sandnesveien, mellom Sola og Sandnes, i Rogaland. Minutter tidligere fikk politiet melding om en angivelig beruset person i samme veibane.

Seint i går kveld ble det klart at det er Kees Erik Kroken Mijnders fra Sola. Mjinders ble bare 23 år.
 
- Mest sansynlig ble han påkjørt eller overkjørt. Han ble funnet midt i veibanen. Vi tror dette er et uhell, men veit ikke hvem som kjørte bilen, sier Lars Os, politivaktleder ved Sandnes politistasjon, til Dagbladet.

- Den siste obervasjonen av ham ble gjort av de andre han var sammen med på en bensinstasjon på Lura. En av de andre ble påkjørt av bil, men vi har ingen grunn til å tro at dette har noen sammenheng. Det er ikke meldt om noen skader, sier Os.

Etter episoden utenfor bensinstasjonen skal mannen bestemt seg for å gå hjem til Sola hvor han bor.

Ifølge Os er denne strekningen over en mil. Vedkommende hadde bare gått et par kilometer da han mistet livet. 

- Vi er interessert i å komme i kontakt med bilister og øvrige vitner, sier Os.

Trafikkert vei
Etter at politiet kom til stedet dro de til Sola flyplass for å avhøre potensielle vitner.

- Det er en trafikkert vei siden det går mange charterfly fra flyplassen. Vi fikk et bedre bilde av bevegelsesmønsteret til avdøde etter å ha snakket med vitner der, sier Os.

 - Vi skal fortsette med avhør, og politiet er avhengig av nye opplysninger for å komme videre, sier Kurt Løklingholm, operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt, til Dagbladet.
 
 Saken blir nå etterforsket av Sandnes politistasjon.