Skulle hente leiebil - banket opp

Sendt til Ullevål etter angivelig torpedooppgjør.

SENDT TIL ULLEVÅL: En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter et slagsmål på Bryn i Oslo. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
SENDT TIL ULLEVÅL: En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter et slagsmål på Bryn i Oslo. Foto: Svein Gustav WilhelmsenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet) En mann i 20-årene er sendt til Ullevål etter et slagsmål på Bryn i Oslo.

Skulle hente bil
Etter det Dagbladet kjenner til skal han ha blitt banket opp i forbindelse med avhenting av en kranbil hos firmaet Oslo Kranbilservice.

Han skal ha blitt banket opp av tre menn. Etter det Dagbladet erfarer skal de tre mennene ha blitt tilkalt etter at det oppsto en krangel da de to leiebilkundene, som er henholdsvis 26 og 28 år gamle, skulle hente ut en bil.

Operasjonsleder Gunn Anita Bjørnebakk i Oslo politidistrikt bekrefter at en mann er sendt til Ullevål.

Tilkalte forsterkninger
Hun opplyser til Dagbladet at tre gjerningsmenn er på frifot, men vil ikke uttale seg om hvorvidt det er snakk om torpedoer eller andre typer innleide voldsmenn.

- Det oppsto en uoverenstemmelse da disse to mennene skulle hente en bil, sier Bjørnebakk til Dagbladet.

De tre gjerningsmennene ankom i to biler, etter at krangelen var i gang.

Den andre mannen fikk kun lettere skader. Ingen av de tre gjerningsmennene skal etter det Dagbladet kjenner til være skadd.

- Ingen kommentar
Det ble ikke brukt våpen i slagsmålet.

Vakthavende hos Oslo Kranbilservice sier han ikke kjenner til hendelsen, og ønsket ikke å kommentere saken overfor Dagbladet i natt.