Skulle kidnappe kvinner og spise dem på Thanksgiving

Politimann i New York er tiltalt for å ha planlagt å kidnappe, torturere, koke og spise kvinner.

KANNIBALISME:  Politimannen Gilberto Valle er tiltalt for å planlegge å kidnappe, torturere, koke og spise opp til 100 kvinner. Foto: NTBSCANPIX/AP Photo/Elizabeth Williams)
KANNIBALISME: Politimannen Gilberto Valle er tiltalt for å planlegge å kidnappe, torturere, koke og spise opp til 100 kvinner. Foto: NTBSCANPIX/AP Photo/Elizabeth Williams) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eks-politimannen Gilberto Valle hadde ifølge aktor helt spesielle planer for høytiden Thanksgiving, som torsdag 22. november feires av millioner av amerikanere.

Den antatte kannibalen skulle nemlig ha menneskekjøtt til festmiddagen.

Valle ble arrestert i slutten av oktober for å ha planlagt å kidnappe, torturere og spise flere kvinner. Han jobbet frem til da som en politimann i Harlem i New York.

Leste opp nettsamtaler I et fengslingsmøte tirsdag leste aktor Hadassa Waxman opp en internettchat hvor Valle sier han skulle spise kvinnekjøtt på Thanksgiving, skriver New York Post.

Slik skal chatten mellom Valle og en uidentifisert mann i februar ha foregått:

Valle: Kalkun alene vil ikke tilfredsstille min sult. Jeg planlegger å få tak i litt kvinnekjøtt. Mann: Virkelig? Fortell meg mer.Valle: I november, til Thanksgiving. Det er lenge til, men jeg skal iverksette planen nå. Hun er ikke en frivillig. Hun må kidnappes. Jeg vet hvor hun bor. Jeg skal ta henne fra huset hennes.

Politiet har tidligere referert til en samtale på nettet hvor Valle skal ha beskrevet hvordan han skal få en kvinnes kropp inn i en ovn, for deretter å steke henne sakte på svak varme, og holde henne i live så lenge som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer