Skulle kidnappe milliardær-datter

LONDON (Dagbladet): Politiet i Sveits har nå avslørt en omfattende kidnappingsplan mot Athina Onassis (12), verdens rikeste jente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Athina arvet hele Onassis-formuen da hennes mor Christina døde av en overdose. Hennes formue er enorm.

Det er fem menn og en kvinne som hadde planlagt å kidnappe den styrtrike Onassis-arvingen. Politiet i Sveits har siden februar i år jaget identiteten til de seks, og politiet skal nå ha utstedt arrestordre på de seks.

Kidnapperne ledes av en israelsk eksgeneral, og alle de fem bor i Israel. Nærmere bestemt Jerusalem og Tel Aviv. Sveitsisk politi har vært i Israel og etterforsket den svært internasjonale saken. Athina Onassis bor i Vaud i Sveits. Hun går på vanlig skole, og tok helt til sist sommer bussen til skolen sammen med venner og venninner.

På sporet

Politiet i Sveits fikk nese for denne saken i februar i år. Athina var da i St. Moritz sammen med sin far Thierry Roussel, sin stemor og to halvsøsken.

Politiet i St. Moritz fikk da en fax fra kriminalpolitiet i Genhve, og det ble straks innført ekstra sikkerhetstiltak rundt den unge Onassis-arvingen.

Etter at familien kom hjem til Vaud, fikk Athina ekstra oppmerksomhet. Flere sikkerhetsvakter var rundt henne hele døgnet, og politiet fryktet det verste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer