- Skulle lage tidenes utdrikningslag

Den svenske millionæren (25) ble holdt fanget i ei uke etter å ha blitt dopet ned og kidnappet. Legestudenten (26) som nå er tiltalt hevder alt var en stor spøk.

DOPET OG KJØRT BORT: I denne bilen ble 25-åringen fraktet til skjulestedet der han skulle tilbringe den neste uka mot sin vilje. Foto: POLITIET / EXPRESSEN
DOPET OG KJØRT BORT: I denne bilen ble 25-åringen fraktet til skjulestedet der han skulle tilbringe den neste uka mot sin vilje. Foto: POLITIET / EXPRESSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To menn og en kvinne ble i dag tiltalt for frihetsberøvelse etter bortføringen av en 25 år gammel millionær i Uppsala i romjula, skriver Expressen.

Mens påtalemyndigheten er sikre på at 25-åringens ukelange mareritt var et uvanlig brutalt forsøk på å få løsepenger, hevder den antatte hovedmannen (26) at alt sammen var en forseggjort spøk.

Hans versjon er at millionærens venninne hadde kontaktet ham fordi hun ville gjøre noe «ordentlig morsomt» for 25-åringen før bryllupet hans.

- Hun ville at han skulle bli med på noe helt absurd og bisart, noe som var mye større enn ham selv. Det skulle være utenom det vanlige - utdrikningslaget over alle utdrikningslag, påstår 26-åringen i avhør.

Dopet ned av kokken Det var to dager før nyttårsaften den svært velstående 25-åringen fikk en 23 år gammel psykologistudent på besøk. Venninna sto for middagen, men «krydret» millionærens porsjon med sovemedisinene Stilnoct og Zolpidem, ifølge politiet.

På utsiden skal kvinnens kjæreste, en 26 år gammel legestudent, ha ventet sammen med en venn i en varebil som var innleid spesielt for anledningen. Ifølge tiltalen teipet de føttene, hendene og overarmene på den nå sterkt sløvede 25-åringen, før han ved hjelp av en rullestol ble fraktet ut i bilen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer