Skulle lese til eksamen sammen

Medelever av den drepte Constansa «Connie» Hernandez (20) ved Hudpleiefagskolen på Hånes er i sjokk. Maria Flå Hardang (20) kan ikke fatte det som er skjedd.

MÅTTE SE:. Natalie Stray t.v og venninna til avdøde Constansa Hernandez, Maria Flaa Hardang, måtte se stedet der venninnen ble drept..
Foto: ERLING HÆGELAND/Dagbladet
MÅTTE SE:. Natalie Stray t.v og venninna til avdøde Constansa Hernandez, Maria Flaa Hardang, måtte se stedet der venninnen ble drept.. Foto: ERLING HÆGELAND/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KRISTIANSAND/OSLO (Dagbladet): - Det er så rart. Søndag skulle jeg lest til eksamen sammen med Connie, som vi kaller henne, forteller Maria Flaa Hardang.

Hun forteller videre at vennskapet med Connie først begynte da de startet på Hudpleiefagskolen sammen sist høst. Men i løpet av den korte tiden klarte Connie å knytte gode vennskapsbånd med klassekameratene.

For henne var det svært nødvendig å komme seg til hybelhuset for å se der venninnen døde.

Varm og omtenksom - Jeg måtte få se stedet, sier hun.

Flaa Hardang omtaler Constansa som et av de varmeste og mest omtenksomme menneskene hun har møtt.

- Hun var alltid veldig blid, positiv og omsorgsfull, sier hun.

Flaa Hardang kom til hybelhuset der Connie ble drept sammen med venninnen Natalie Stray (19). De forteller at de aldri har vært der før.

Kjæresten Klassevenninnen av den drepte kjenner også til siktede. Hun bekrefter for Dagbladet at den siktede og den døde kjente hverandre godt. Det er derfor et minst like stort mysterium for henne at den 21 år gamle mannen faktisk endte opp med å drepe Constansa Hernandez.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer