FØLING I FJÆRA: Far skulle bare lete etter tennved til den planlagte grillinga, da han plutselig kom over gull og diamanter. Politiet i Ålesund utelukker ikke at det kan dreie seg om tjuvgods. Foto: Martin Hagen
FØLING I FJÆRA: Far skulle bare lete etter tennved til den planlagte grillinga, da han plutselig kom over gull og diamanter. Politiet i Ålesund utelukker ikke at det kan dreie seg om tjuvgods. Foto: Martin HagenVis mer

Skulle lete etter tennved: Fant striesekker med gull og diamanter

Familien var sikker på at far tullet, da han plutselig begynte å rope.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Martin Hagen fra Namsos og familien hadde planlagt bursdagsfeiring og piknik i vannkanten da det skjedde noe helt uventet.

Faren, Svein Hagen, hadde gått for å lete etter tennved til grillingen, da han plutselig begynte å rope.

Trodde han spøkte - Vi var sikker på at han tullet, så jeg snudde meg med kameraet rundt halsen for å ta bilde av han, forteller Martin Hagen (30) til Dagbladet.

- Men da jeg zoomet inn med telelinsa så jeg at han holdt et brett med gullringer i hendene. Da fikk jeg fart på meg, sier han.

På nedsiden av veien i et skogholt lå det to striesekker og brett med både gull-, sølv- og diamantringer. Mens noen av ringene hadde en prislapp på tusen kroner, kostet de dyreste opp mot 25 000 kroner.

Kan være tyvegodds Det var avisa Sunnmørsposten som først skrev om smykkefunnet som ble gjort ikke langt fra fergeleiet på Sulesund.

BESLAGLAGT: Politiet tok med seg smykkene for videre undersøkelser. Foto: Martin Hagen
BESLAGLAGT: Politiet tok med seg smykkene for videre undersøkelser. Foto: Martin Hagen Vis mer

I en Twitter-melding sier Sunnmøre politidistrikt at de har gjort beslag på gjenstandene og har undersøkt området sør på Sula.

- Gjenstandene kan være tyvgods og politiet undersøker saken nærmere. Politiet vil senere komme med eventuelt flere opplysninger i saken.

RINGTE POLITIET : Politiet i Sunnmøre politidistrikt har undersøkt området sør på Sula. Foto: Martin Hagen
RINGTE POLITIET : Politiet i Sunnmøre politidistrikt har undersøkt området sør på Sula. Foto: Martin Hagen Vis mer