Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skulle ofre barna på kirkealter

Trebarnsmor arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kirkemedarbeiderne reagerte øyeblikkelig da de hørte en kvinne si til kjæresten sin at hun ville ofre de tre barna sine, og deretter 'La oss gå og gjøre offeret' i St. Mary's Church i New Hampshire i USA.

Men de ansatte i kirka politiet.

- Vi skjønte at det var noe rart med henne, sier kirkens sekretær Donna Landolfi, ifølge CNN.

Den 29 år gamle trebarnsmoren Nicole Mancini og kjæresten John Thurber (35) ble deretter arrestert. De tre barna på 9, 7 og 2 år er tatt hånd om av barnevernet. Barna er uskadd. Thurber er far til det yngste barnet som skulle ofres.

Mancini har forklart politiet at Jesus har ofret seg for henne, og at hun ville ofre guttene sine for å frigjøre sjelen sin. Advokaten hennes understreker at barna ikke ble skadet og at de ikke ble bundet til alteret.

Thurbers advokat sier at Thurber ble med kjæresten til kirka fordi hun hadde handlet irrasjonelt ved flere anledninger, og han ville beskytte barna mot at det skulle skje dem noe og Mancini mot å skade barna.

Nå skal Mancini gjennom en psykiatrisk vurdering.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media