Ble Storbritannias yngste Euromillions-vinner:

- Skulle ønske jeg aldri vant

Bare 17 år gammel ble Jane Parker mangemillionær etter å ha vunnet lotteriet EuroMillions. Hos Dr. Phil åpnet hun seg opp om medaljens bakside.

UNG MILLIONÆR: Jane Parker fra Edinburg var bare 17 år gammel da hun vant mange millioner kroner. Foto: Jane Parker / Instagram
UNG MILLIONÆR: Jane Parker fra Edinburg var bare 17 år gammel da hun vant mange millioner kroner. Foto: Jane Parker / Instagram Vis mer
Publisert

Det var tilbake i 2013 at Parkers liv ble snudd på hodet over natta da hun stakk av med en pengepremie på 1 million pund - den gang tilsvarende rundt 9 millioner norske kroner.

Parker er i dag 27 år, og åpnet nylig opp om livet etter gigantpremien på det amerikanske talkshowet «Dr. Phil».

- Jeg skulle ønske jeg aldri vant. Jeg ville ikke ønsket det for noen, fortalte hun under intervjuet, ifølge den britiske avisa Evening Standard.

- Stalkere og drapstrusler

Først og fremst angrer Parker på at hun gikk ut offentlig med at hun hadde vunnet pengepremien. For åra som fulgte ble vanskelige, med både stalkere, drapstrusler og pågående journalister, forteller hun.

Parker skal heller ikke ha klart å kontrollere pengebruken sin.

- Jeg brukte mye penger fordi jeg ikke visste verdien av en million pund. Jeg hadde aldri sett så mye penger før. Jeg kjente heller ingen med så mye penger, så jeg brukte pengene på ting jeg alltid har hatt lyst på.

I FLAMMER: Bilentusiasten Ciro Ciampi tar til tårene når han oppdager hva som har skjedd med Lamborghinien sin. Video: Caters News Vis mer

Ifølge avisa The Scottish Sun vant Parker gigantpremien på den første lottokupongen hun noen gang hadde kjøpt.

Hun skal raskt ha sagt opp jobben og dratt på en toukers ferie til spanske Magaluf. Et av hennes første kjøp skal også ha vært en chihuahua og et hus med tre soverom, ifølge avisa.

- Mørkt eventyr

Under intervjuet på «Dr. Phil», hvor episoden hadde fått navnet «Lotteriets forbannelse», ble Parker spurt om hva hun tenkte om navnet på episoden hun deltok i.

- Det er et veldig mørkt eventyr som jeg ikke tror noen egentlig advarer deg mot, svarte Parker.

Parker har delt et innlegg på Instagram hvor hun omtaler «Dr. Phil»-innspillingen.

- Jeg har vært i USA i fire uker, og så mye spennende skjedde. En ting jeg kan dele er at jeg har vært med på innspillingen av en episode av «Dr. Phil». Jeg vil gjerne takke hele teamet hos Paramount Pictures, som ga meg muligheten og støtten til å dele min historie.

Ifølge Evening Standard har den unge lottomillionæren også åpnet seg om pengepremien tidligere - blant annet under et intervju med Sunday People i 2017.

- Jeg trodde det ville gjøre ting ti ganger bedre, men det gjorde det ti ganger verre. De fleste dager skulle jeg ønske at jeg ikke hadde noen penger. Jeg sa til meg selv «livet ville vært så mye bedre om jeg ikke hadde vunnet».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer