Hayley Vernon

- Skulle på aktmaling - endte i minnestund

- Det var en litt lei forvekskling.

SKIVEBOM: Realityprofilen skulle i utgangspunktet overvære en kunstutstilling. Det gikk ikke helt etter planen. Foto: Skjermdump fra Instagram
SKIVEBOM: Realityprofilen skulle i utgangspunktet overvære en kunstutstilling. Det gikk ikke helt etter planen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realityprofilen Hayley Vernon (36) tok nylig til Instagram for å dele en litt lei flause som hendte henne og hennes to venninner forleden dag.

Vernon, som også er en populær OnlyFans-modell i hjemlandet, kunne fortelle følgerne sine at de tre venninnene hadde planer om å delta på aktmaling - noe de alle så frem til.

36-åringen er ikke redd for å by på seg selv, og kledde seg derfor for anledningen, hvor hun overlot lite til fantasien.

Hun forteller at de tre venninnene dro til Dust Temple-lokalet i Australia, i den tro at de skulle overvære aktmaling og den tilhørende ekshibisjonistiske utstillingen.

Det viste seg imidlertid å være noe vanskeligere enn først antatt.

Norske Havanna er meget populær på både Instagram og Tiktok, nå har hun også sluppet ny singel! Video: Rød Løper / Havanna Winter via Tiktok og Instagram. Vis mer

Venninnene ble nemlig ikke møtt med kunst og nakne modeller slik de først hadde forventet, men heller noen svært sjokkerte og sørgende ansikter.

«Vi la merke til at de oppmøtte stirret litt ekstra på oss - og det så ikke ut til at de satte pris på vår tilstedeværelse», forteller hun og fortsetter;

«Vi måtte til slutt spørre en av de oppmøtte om hvor denne nakenkunst-utstillingen var og når aktmalingen skulle starte. Vi lurte også på hvor vi eventuelt skulle henvende oss. Da så hun bare sjokkert tilbake på meg med avsky, og informerte meg om at det ikke var noe arrangement for aktmaling her, men heller en minnestund.»

Etter et intervju med Pierce Morgan, ble dette svaret fra influenser Elle Brooke sett over 13 millioner ganger. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / Talk TV / Elle Brooke via Instagram, Twitter og Tiktok. Vis mer

Videre kan modellen opplyse om at de var på riktig sted, men hadde bommet på datoen .

- Det var en litt lei forvekskling ... men de fleste har nok bommet på både dato og tidspunkt fra tid til annen, forteller hun avslutningsvis.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer