Skulle på sin siste dag i lærerpraksisen

Den drepte kvinnen i Tromsø var i praksis sammen med seks andre studenter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den 41 år gamle kvinnen som i dag tidlig ble skutt og drept av sin 53 år gamle eks-samboer var på vei til Slettaelva barneskole.

Trolig har politimannen (53) ventet på henne på parkeringsplassen ved skolen. Han skjøt henne i hodet med flere skudd, før han rettet våpenet mot sitt eget hode.

Han brukte politiets tjenestevåpen.Det ble tidligere i dag rapportert at han var død, men politiet opplyser nå at han er alvorlig skadet. Han vil trolig ikke overleve. Siste praksisdagDen 41 år gamle kvinnen var lærerstudent og hospiterte ved barneskolen.

- Hun hadde sin siste praksisdag på skolen, opplyser Tromsø-rådmann Irene Valstad Simonsen på en pressekonferanse.- Hun har vært involvert i lærerstaben og kjenner mange elever, sier hun.

Kvinnen hadde praksis sammen med seks medstudenter. I tillegg var det tre medstudenter i praksis ved den nærliggende barnehagen.

- Vi la mye krefter i at vi skulle hjelpe skolene spesielt slik at lærerne og elevene fikk informasjon raskt, sier Valstad Simonsen.- Elevene ble på skolen og de har fulgt sin egen kriseplan, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer