PLANLAGT DRAPS- OG RANSOFFER: Soul/R&B-sanger Joss Stone (24). Foto: ROBERT VOS / EPA / SCANPIX
PLANLAGT DRAPS- OG RANSOFFER: Soul/R&B-sanger Joss Stone (24). Foto: ROBERT VOS / EPA / SCANPIXVis mer

- Skulle rane og drepe Joss Stone

To menn arrestert med sverd, tau og likpose i nærheten av sangerens hjem i England.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To menn er arrestert, siktet for å ha planlagt å rane og drepe den britiske sangeren Joss Stone (24), melder Sky News.

Politiet opplyser at de to mennene, på 30 og 33 år, ble tatt med sverd, tau og en liksekk, samt kart og luftfoto av soul/R&B-sangerens hjem i Devon, sørvest i England.

Avslørt av naboer I utgangspunktet ble de to arrestert mandag og siktet for våpenbesittelse og for å ha planlagt et innbrudd. Men Sky erfarer at siktelsen nå er utvidet til å gjelde ran av og drap på Stone, som er god for ca. 90 millioner kroner.

Det skal ha vært Stones naboer som avslørte draps- og ransplanene, da de ble oppmerksom på en rød Fiat Punto i nabolaget i Cullompton.

Stone, som er personlig venn av prins William og hertuginne Kate, og sang i bryllupet deres for halvannen måned siden, skal imidlertid ikke ha vært hjemme da de to mennene ble tatt.

Sjefetterforsker Steve Parker uttrykker seg på generelt vis overfor Sky, uten å spesifisere hvorvidt saken angår Stone:

- Vi har pågrepet to menn som var i besittelse av informasjon vedrørende en person i Cullompton-området, samt gjenstander som leder oss til å tro at de planla en kriminell handling, sier politimannen.

Takker Han opplyser at etterforskningen fortsetter, og at de to gjennomgår avhør.

- Vi kan ikke si mer på nåværende tidspunkt - men takker lokalbefolkningen for at de meldte fra om den mistenkelige bilen, sier sjefetterforsker Parker.

Joss Stone slo igjennom allerede som 16-åring i 2003, med en coverversjon av The White Stripes' «Fell in Love with a Girl», omdøpt til «Fell in Love with a Boy». Hun har siden solgt til sammen ca. 10 millioner album.

Stone har også hatt sporadiske film- og TV-roller, og var sist å se i «The Tudors», som Anna av Kleve, en av Henrik VIIIs seks koner.