Skulle redde vennen - begge døde

Russiske Danil Gargarin (30) hoppet i vannet for et redningsforsøk. På land sto kona hans og så både mannen og deres felles venninne omkomme i den tragisk ulykken.

DØD: Daniil Gargarin gikk bort i en drukningsulykke i Torrevieja tidligere i september. Foto: NTB
DØD: Daniil Gargarin gikk bort i en drukningsulykke i Torrevieja tidligere i september. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Politiet har bekreftet til spanske Informacion at de forrige uke fant de døde kroppene til en finsk kvinne og en russisk mann ved stenstranden Cala de la Zorra i Torrevieja.

Til russiske MK bekrefter Elena Gagarina at det var hennes sønn, Danila Gargarin, som gikk bort i ulykken.

Til lokalavisa Informacion har Gargarins kone fortalt at han hoppet i vannet for å redde sin venn som skled og falt ut fra en klippe.

DØDSULYKKE: Lastebilene klarer ikke å stoppe i tide. Video: ViralHog Vis mer

De tre hadde vært på stranda og badet.

Det har blitt omtalt i flere medier at Gargarins kone, Dasha, filmet fra klippene mens mannen hennes hoppet ut i vannet for å redde vennen og kollegaen.

Også Gargarins mor har bekreftet dette, og at hun har sett videoen.

- Han var en ordentlig mann som prøvde å hjelpe til. Men han klarte ikke å få både seg selv og kollegaen ut av vannet. Det var ikke dårlig vær eller noe slikt, men bølgene slo inn mot steinene, sier moren Elena Gargarina til russiske MK.

Hun forklarer at både Gargarin og kona er fitnessinstruktører. Også den finske kvinnen som døde jobbet som treningsinstruktør.

Moren forteller at sønnen vil kremeres i Spania, og at det ennå er usikkert om familien rekker fram i tide grunnet vaksineregler.

- Noe av asken tar vi med tilbake til Moskva, Dasha skal ha noe, resten skal vi spre i havet i Spania, Daniil elsket havet, forteller moren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer