Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skulle refinansiere, tatt som gissel

Mannen oppsøkte Kreditkassens filial på Helsfyr. Mens han ventet på å få hjelp, ble banken ranet, og han ble tatt som gissel av en raner i dress!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Banken har lovet ut en dusør på 25000 kroner for opplysninger som fører til at det brutale ranet blir oppklart.

Raneren kom inn i bankfilialen klokka 12.27, kledd i mørk dressbukse og dressjakke og med finlandshette over hodet.

Han gikk han rett bort til en mannlig bankkunde og presset en kniv eller knivliknende gjenstand mot halsen hans. Deretter truet han til seg penger foran sjokkerte kunder og bankfunksjonærer.

Med et ransutbytte på mer enn 100000 kroner, truet han så gisselet sitt med seg videre. Mannen ble truet til å løpe foran raneren et stykke bort fra banken.

Deretter fikk han slippe.

Gisselet var oppskaket etter hendelsen, og blødde i ansiktet da han ble tatt hånd om av de bevæpnede politipatruljene som først kom til stedet.

Politiet har et dårlig signalement av raneren, siden det er få vitner som har sett ham uten finlandshette. Raneren skal være om lag 30 år og 180 cm høy. Spanere ved Oslo politidistrikt studerte i går videoen fra banken for å se om de kunne dra kjensel på noen særtrekk ved raneren.