Skulle rekke ferja - havnet på jordet

OS I HORDALAND (Dagbladet): To kvinner i 60-åra ble fraktet til akuttmottaket på Haukeland sykehus med alvorlige skader etter at bilen de kjørte, havnet utfor veien og knekte to lysmaster i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ulykken skjedde rundt en kilometer før Hatvik kai ved Os sør for Bergen klokka 17.40. De to kvinnene var antakelig på vei for å nå en ferje over til Fusa.

Bilen lå veltet ute på jordet da politi, ambulanse og helikopter kom til stedet. Føreren av bilen ble hardest rammet. Hun ble fraktet til Haukeland sykehus med helikopter. Den andre kvinnen ble fraktet med ambulanse.

På Haukeland sykehus ble tilstanden i går kveld rapportert å være alvorlig, men stabil for de to kvinnene.
- Vi kan foreløpig ikke si noe om årsaken til ulykken, sier lensmannsbetjent Kristin Svarstad ved Os lensmannskontor.

Mange skadd

  • En 24 år gammel mann ble alvorlig skadd i en utforkjøring med motorsykkel i Våler i Østfold ved 14-tida mandag. Ulykken skjedde i en sving på fylkesveien mellom Missingstad og Svinndal. Mannen ble fraktet i ambulansehelikopter til Ullevål sykehus, antakelig med ryggskader.
  • En 14 år gammel jente ble livstruende skadd da hun ble påkjørt av en bil på Feensveien ved Sandefjord lufthavn, Torp, søndag. Jenta ble påkjørt da hun syklet ut på veien fra en liten stikkvei. Tilstanden skal alvorlig, men stabil.
  • Seks personer ble skadd i en utforkjøring ved Rugeldalen i Røros ved 16-tida lørdag. To av mennene, som ble fraktet til Regionssykehuset i Trondheim, hadde alvorlige skader. Tilstanden skal være stabil for begge.

Trippelkollisjon

  • Sju personer ble skadd, en av dem alvorlig, i en kollisjon mellom tre biler på E16 i Bærum lørdag formiddag. Ulykken skjedde mellom Brenna og Rustad, da en Ford Granada kom over i feil kjørefelt.
  • Fire ungdommer ble skadd, en 18 år gammel mann alvorlig, da bilen de kjørte kolliderte med en elg på E6 ved Jønsberg, rett sør for Hamar, seint fredag kveld.
  • En 16-åring fikk alvorlige hodeskader etter at han ble påkjørt av en bil i Nesbyen i Buskerud ved 20-tida fredag. 16-åringen kom syklende i stor fart ut i veien, og bilføreren klarte ikke å stoppe.
  • Tre personer ble skadd i en kollisjon ved Hurdalssjøen i Akershus fredag morgen. En ti år gammel jente og en 36 år gammel mann pådro seg alvorlige skader i kollisjonen mellom en personbil og en varebil på riksvei 120.
  • En 32 år gammel kvinnelig syklist ble hardt skadd da hun ble påkjørt av en bil i krysset Uelands gate/Kierschows gate i Oslo fredag morgen. Syklisten skal ha syklet ut i krysset på rødt lys.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer