Skulle se fotballkamp - meldt savnet

Gaute Lyngstad (43) reiste fra Kristiansand til Fredrikstad for å se Start spille. Ingen har sett ham siden natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Gaute Lyngstad fra Kristiansand reiste til Fredrikstad på helgetur sammen med tre kamerater for å se søndagens fotballkamp mellom Start og FFK. Etter en tur på byen fredag kveld har ingen sett eller hørt fra 43-åringen.


- Han bestemte seg for å bli igjen i Fredrikstad sentrum da kameratene dro til stedet der de skulle overnatte. Den siste kjente observasjonen av ham ble gjort på Din Bar omtrent klokka 01.30, sier politioverbetjent Geir Kristiansen ved Fredrikstad politistasjon til Dagbladet.no.

Lyngstads kamerater har fortalt at han satt ved samme bord som to jenter da de forlot utestedet. Søndag kveld meldte kameratene ham savnet.

Ingen spor

Politiet har oppsøkt barer og restauranter i Fredrikstad sentrum i håp om at ansatte eller gjester har sett 43-åringen. Så langt har de ingen konkrete spor eller vitneobservasjoner å gå etter. Politiet har også undersøkt Lyngstads mobiltelefon og bankkonti, men der har det ikke vært noen bevegelser siden han forsvant.

- Vi har gått ut med en etterlysning av den savnede lokalt i håp om at noen har observasjoner som kan hjelpe oss, sier Kristiansen.

- Vi har snakket med en dørvakt som bekrefter at den savnede satt ved samme bord som to jenter, og vi har mottatt en telefon fra det som kan være én av disse to jentene, sier Geir Kristiansen til Dagbladet.no.

Politiet har ikke fått snakket med kvinnen ennå, men de håper at hun har opplysninger som kan kaste lys over forsvinningen.

Ifølge Kristiansen har ikke politiet holdepunkter for å tro at det har skjedd noe kriminelt.