- Skulle selges som sex-slave

49-åringen forsøkte å selge en av guttene han misbrukte i Norge, til en homofil venn av seg. I bytte skulle vennen foreta reparasjoner på verkstedet hans i Bergen. Den da 15 år gamle unggutten er i dag rystet over at 49-åringen fritt har kunnet forgripe seg på nye unge gutter, i stedet for å sone dommen han ble idømt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg håper han blir sperret inne for resten av livet. Det han har gjort, er utilgivelig, sier den nå 21 år gamle gutten fra Hordaland.

Mange av de gamle og vonde minnene kom fram igjen etter at hans mor fortalte om arrestasjonen i Pattaya.

Avisannonse

21-åringen ble kjent med 49-åringen gjennom en avisannonse i mai 1991. Den pedofile hordalendingen averterte en moped til salgs. Slik møttes de første gang. 49-åringen tilbød etter hvert unggutten penger og sigaretter mot at han tilfredsstilte ham seksuelt.

- Han lovte meg også en moped, hvis jeg ikke fortalte det til noen, sier han.

Det første overgrepet mot den da 15 år gamle gutten fant sted i mannens leilighet på Landås i Bergen. Overgrepet skjedde bare dager etter at han var dømt for liknende forhold i Bergen byrett.

- Jeg husker ikke hvor mange ganger han forgrep seg. Men det var en rekke ganger. Når jeg kom inn i leiligheten hans, satte han hunden på utsida av døra. Han eide en rottweiler. Jeg var livredd den bikkja, forklarer 21-åringen til Dagbladet.

Mens hunden passet døra, følte unggutten seg presset til å utføre de seksuelle tjenestene som 49-åringen ba om.

Besøkte mor

- Mannen vekket tillit hos folk. Han var til og med hjemme hos min mor og fortalte at han var støttekontakt for flere barn.

- Jeg tror ikke vi skjønte hvor galt det som skjedde, var i begynnelsen. Jeg vet nå at han forgrep seg på flere barn. Det visste jeg ikke mens det pågikk. Da trodde jeg det bare gjaldt meg, sier han.

Misbruket pågikk i om lag ett år. Ved ett tilfelle forsøkte 49-åringen å selge 15-åringen til en venn av seg.

- Han ville bytte meg bort til vennen. Det skjedde gudskjelov aldri, sier han.
I motytelse skulle 49-åringens kamerat foreta flere reparasjoner på verkstedet til den siktede pedofile hordalendingen.

21-åringen gikk til behandling hos psykolog i flere år. I dag føler han endelig at han har klart å legge den vonde tida bak seg.

Ufattelig

- Men jeg kommer aldri til å glemme det som skjedde. Det vil følge meg resten av livet. Og når jeg tenker på at han har gjort det samme på nytt igjen, blir jeg forbannet.

- Men jeg kommer aldri til å glemme det som skjedde. Det vil følge meg resten av livet. Og når jeg tenker på at han har gjort det samme på nytt igjen, blir jeg forbannet.- Jeg vet hvor vondt barna har det. Jeg vet hva de må gjennomgå, sier han.