Skulle spiddes på sylspisse påler

Forskrekkede svenske badegjester fant nesten 30 påler plantet i bunnen på stranda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Trolig var det bare flaks at en barnefamilie på Karlsbybadet utenfor Motala kommune i Sverige ikke ble skadet av sylpsisse trepåler, da de kastet seg ut i badevannet mandag kveld.

Det var faren i familien som oppdaget at det var stukket rundt ti trepåler i bunnen rundt badebryggen. Pålene som skjulte seg under vannoverflaten var på én til halvannen meter lange.

- Det så ut som om det var meningen at folk skulle lande på pålene, da de hoppet uti fra brygga, sier Stefan Alander fra Karlsby bygdeforening til den svenske avisa Expressen.

Han har ansvaret for å vedlikeholde stranda, og mandag kveld i halv ni-tida, gikk han ned for å tømme søppelet og se at alt stod bra til.

Da traff han på familien som hadde oppdaget trepålene. Familien dykket og fikk dratt opp cirka ti av pålene. 

- Hva som helst kunne skjedd

Dagen etter hjalp tenåringsguttene John Alander (17), Joakim Zetterström (15) og Niklas Zetterström (11) til med å finne nye påler som var stukket ned i bunnen på badeplassen.

De fant nesten ytterligere 20 stykker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer