Ulykke i hjemmet - Wales

Skulle støvsuge - endte i ambulanse

Har du hørt om mannen som skulle stelle hjemme?

MOTVILLIG: Nathan Marsh (26) har bodd sammen med sin forlovede Bethan Lewis Watling (24) i to år, men ifølge Bethan har han sjeldent tatt del i husarbeidet. Da han først skulle støvsuge, gikk det riktig så ille Vis mer
Publisert

For Nathan Marsh (26) endte det ikke spesielt godt.

Det skal ha vært hans forlovede Bethan Lewis Watling (24) som ba ham om å hjelpe til med å støvsuge i hjemmet deres i Wales, Storbritannia.

Skulle støvsuge

Ifølge henne har nemlig Nathan aldri vært noen fan av husarbeid.

Men nå hadde hun overbevist ham om å støvsuge «for første gang», forteller hun til nyhetsnettstedet National World.

National World er del av JPI media, som er et av Storbritannias ledende regionale medieorganisasjoner. Andre titler under JPI er The Scotsman, Yorkshire Post, Falkirk Herald og Belfasts The News Letter.

Saken er også omtalt av lokalavisene Wales Online og NorthantsLive, samt nyhetsbyrået SWNS.

MOTVILLIG: Da Bethan Lewis Watling spurte sin forlovede Nathan Marsh (26) om å støvsuge hjemme, gikk det riktig så ille ... Foto: NTB / SWNS
MOTVILLIG: Da Bethan Lewis Watling spurte sin forlovede Nathan Marsh (26) om å støvsuge hjemme, gikk det riktig så ille ... Foto: NTB / SWNS Vis mer

Hørte smell

Nathan skal «motvillig» ha tatt til å støvsuge i husets andre etasje.

Men kort tid etter skal Bethan ha hørt et «massivt smell».

- Jeg trodde han hadde falt gjennom taket, forteller hun til avisa.

Da hun gikk for å undersøke, fant hun sin forlovede i bunnen av trappa.

Han skal ha vært surret inn i ledningen fra støvsugeren, og greide ikke å gå. Bethan forteller at han også klagde over sterke smerter.

Det viste seg at Nathan skal ha snublet i ledningen mens han håndterte støvsugeren.

HOLDE SENGA: Med brukket skinnebein og leggbein fikk Nathan streng beskjed om å holde senga i flere uker. Foto: NTB / SWNS
HOLDE SENGA: Med brukket skinnebein og leggbein fikk Nathan streng beskjed om å holde senga i flere uker. Foto: NTB / SWNS Vis mer

- Først trodde jeg ikke på ham. Jeg trodde han prøvde å slippe unna mer husarbeid. Jeg hadde til og med advart ham om å være forsiktig rundt ledningen, i tilfelle han skulle falle, forteller hun til National World.

Sett av 1,6 millioner

Bethan har delt en video av hendelsen på TikTok, som er sett 1,6 millioner ganger. Her forteller hun at både ambulansen og brannvesenet rykket ut for å hjelpe ham.

- Jeg trodde ikke videoen skulle eksplodere på denne måten, sier hun.

Hun forteller til National World at Nathan ble brakt til Royal Glamorgan sykehus i Wales for å ta røntgen. Der skal de ha avdekket at han brakk to bein i fallet - skinnebeinet og leggbeinet.

ELEKTRISK FLETTE: Familiefaren fra Canada fletter håret til datterens venninne på merkelig vis. Ved å bruke tre støvsugere forsøker pappaen å flette håret på jenta. Video: Newsflare via AP Vis mer

- Han har det bra, og har fått beskjed om å holde senga. Han lever som en konge nå, han har en toalettstol i stua, og får mat og drikke på bestilling, forteller hun i en oppfølgingsvideo.

- Med beina i været

Her skryter hun av ambulansearbeiderne som kom til stedet.

- Det ene helsepersonellet var fantastisk. Hun gjorde alt for å lette smertene hans helt til de kom fram til sykehuset.

Men det å få ham til sykehuset, var heller ingen enkel oppgave. Huset paret bor i, har en svært smal inngang med hjørner som gjør det umulig å løfte ei båre ut på normalt vis.

- Det var ikke mulig å få ham ut av huset uten å forårsake mer skade. Ambulansearbeideren bestemte seg for å ringe brannvesenet for hjelp.

De skal ha diskutert å ta ut glasset fra vinduet, og få ham ut den veien.

RYDDER: Det noe uvanlige kjæledyret Paul hjelper gjerne til i huset. Video: National Geographic Vis mer

- Men heldigvis tok de ham ut med beina rett opp i været. De var fantastiske. Etter en lang dag kom han seg til legevakta, forteller hun.

Får enkle oppgaver

Der fikk de altså beskjed om at han hadde brukket to bein i foten.

Uhellet skal ha skjedd i august, og Nathan tilbrakte hele fire uker sengeliggende. Det tok ytterligere to uker før han fikk fjerne gipsen, opplyser Bethan til National World.

Nå skal han imidlertid være tilbake på beina, og Bethan har fått ham til å være med på husarbeidet igjen. Men denne gangen gir hun ham bare enkle oppgaver, som støvtørking.

- Når man ser tilbake på det, så er det ganske morsomt, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer