Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skulle svinge unna rådyr - seks skadd

Kritisk for kvinne i 20-årene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne i 20-årene er kritisk skadd og hentet med luftambulanse etter en front mot front-kollisjon ved Braskereidfoss i Hedmark.

Seks personer var involvert i ulykken. Det var to barn og to voksne i den ene bilen, og to voksne i den andre, opplyser politiet. Den kritisk skadde kvinnen satt i bilen med to personer og er fløyet til Oslo universitetssykehus.

Ulykken skjedde på riksvei 2 nord for Kongsvinger i 20-tiden fredag. Ifølge operasjonssentralen i Hedmark politidistrikt ser det ut til at den ene bilen har prøvd å unngå et rådyr, fått sleng og kommet over i motsatt kjøreretning.

I tillegg til at den kritisk skadde kvinnen ble fløyet til Oslo, ble de fem andre som var i ulykken kjørt til sykehusene på Elverum og Hamar.

De fire som ble sendt til Hamar har alle pådratt seg lettere skader, mens personen som ble sendt til Elverum har fått moderate skader, opplyser Sykehuset Innlandet HF til NTB.

De har pådratt seg traumeskader av varierende omfang, opplyser operasjonssentralen.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media