Skulle ta farvel med dattera - fant babyen gråtende i likkista

Dramatisk historie fra Argentina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et argentinsk foreldrepar opplevde marerittet da den nyfødte jenta deres ble erklært død kort tid etter at hun ble født. Sjokket ble enda større da foreldrene tolv timer skulle ta farvel med jenta, og fant henne gråtende i kista på et likhus, melder Reuters.

Analia Bouter, mora, sier til argentinsk presse at hun aldri fikk en mulighet til å se jenta si på sykehuset, før hun var erklært død. Babyen ble fraktet rett fra sykehuset til likhuset.

Gråt i kista - Fra fødselen husker jeg lite fordi jeg var bedøvet. Men de viste meg aldri babyen, sier Bouter.

Sammen med ektemannen Fabian Veron dro hun seinere til likhuset for å ta farvel med den lille jenta, bare for å oppdage henne i live i kista.

- De la den lille kista på et bord og vi så etter noe å åpne den med, den var lukket. Jeg pustet dypt inn og tok av lokket. Kona mi var den første som så på kroppen hennes, hun så den lille hånda og så ansiktet. Det var da hun (babyen) gråt for første gang. Kona mi hoppet i lufta og sa noe sånt som at dette måtte være noe vi innbilte oss, sier Veron.

Mirakelets Lys Babyen, som ble født for en uke siden, skal nå ha det bra. Familien hadde tenkt til å gi henne navnet Liliana Abigail, men har nå endret mening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer