BARE OFFERET AVHØRT:  49-åringen som ble truffet av tre skudd i Tønsberg i natt, bor i huset til høyre for ambulansen. I ettermiddag har han forklart segt for politiet på sykehuset i Tønsberg, de to mennene - 24 og 42 - som er siktet for medvrikning til drapsforsøk, hadde ikke forklart seg søndag kveld. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO.
BARE OFFERET AVHØRT: 49-åringen som ble truffet av tre skudd i Tønsberg i natt, bor i huset til høyre for ambulansen. I ettermiddag har han forklart segt for politiet på sykehuset i Tønsberg, de to mennene - 24 og 42 - som er siktet for medvrikning til drapsforsøk, hadde ikke forklart seg søndag kveld. FOTO: LASSE LJUNG, NYHETSFOTO. Vis mer

Skulle vært i retten for polititrusler i morgen

Siktet (42) etter skyting i Tønsberg i natt vil ikke forklare seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En av de to mennene som er siktet for medvirkning til drapsforsøk i Tønsberg natt søndag, skulle ha møtt i retten mandag. Han er tiltalt for blant annet trusler mot politiet og kjøring i påvirket tilstand.

- 42-åringen har nektet å la seg avhøre i dag, sier jourhavende politijurist Rina Stokke i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Heller ikke den andre siktede, en 24 år gammel mann, er avhørt i dag. 

Hans forsvarer, advokat Jon Anders Hasle, har besøkt 24-åringen i arresten i Tønsberg i ettermiddag.

- Han er ikke i stand til å la seg avhøre, og jeg har fått vite svært lite av hans forklaring på hva som skal ha skjedd. Men han reagerer sterkt på siktelsen og kjenner seg ikke igjen i politiets beskrivelse.

Tre skudd i kroppen Det var en 49 år gammel mann som ble truffet av tre skudd i mageregionen, låret og en fot hjemme i leiligheten der han bor i Fagerheimgaten på Kaldnes rett utenfor Tønsberg sentrum i natt.

Han ble ikke livstruende skadd tross tre skudd i kroppen, og han er blitt avhørt av politiet på sykehuset i Tønsberg i ettermiddag. 

Politiadvokat Rina Stokke vil ikke si noe om hva mannen har forklart, men bekrefter at politiet har beslaglagt et våpen og ammunisjon.

Etter det Dagbladet forstår var det en av de tre i leiligheten der skuddene falt, som ringte AMK klokka 02.58 natt til søndag.

Både offeret og de to siktede er kjent av politiet fra før.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer