Skulle varsle om mannens død - fant kona og sønnen (1) drept

Politiet gjorde sjokkfunn da de oppsøkte pårørende etter togulykke i Stockholm.

POLITIET OPPDAGET DOBBELTDRAP: Sivile tjenestemenn fra stockholmspolitiet oppsøkte i går kveld denne leiligheten for å varsle en kvinne om at mannen hennes var død etter en ulykke eller selvdrap på en togstasjon. Så fant de kvinnen og parets sønn drept. Foto: SCANPIX
POLITIET OPPDAGET DOBBELTDRAP: Sivile tjenestemenn fra stockholmspolitiet oppsøkte i går kveld denne leiligheten for å varsle en kvinne om at mannen hennes var død etter en ulykke eller selvdrap på en togstasjon. Så fant de kvinnen og parets sønn drept. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no): En 28 år gammel kvinne og hennes sønn på ett år ble seint i går kveld funnet døde i en leilighet sør i Stockholm. Politiet forsto raskt at de to var drept.

I formiddag ble det klart at saken trolig har hatt et maksimalt tragisk utfall. Også kvinnens ektemann (31) er død:

- Det meste peker nå mot at kvinnens mann tok livet av henne og barnet før han tok sitt eget liv, sier pressetalsmann Mats Nylén i stockholmspolitiet til Dagbladet.

Ingen pågripelserDet var i 22-tida i går at sivilkledde politifolk ifølge naboer tok seg inn i familiens leilighet ved å knuse et vindu.

Politipatruljen var i utgangspunktet på stedet for å varsle kvinnen om dødsfallet til hennes mann, men skjønte at noe var galt innendørs.

- I 17-tida i går fikk vi melding om en togulykke på Handen stasjon i Stockholm, der en mann døde. Da politiet seinere dro til boligen tre mil unna for å varsle pårørende, oppdaget de drapene. Alt tyder på at mannen tok sitt eget liv etter å ha utført drapene, sier Nylén til Dagbladet.

Han bekrefter at saken nå regnes som oppklart, men går foreløpig ikke inn på et eventuelt motiv. Drapsetterforskningen fortsetter for å få klarhet i omstendighetene rundt  ugjerningene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer