Skuter frontkolliderte med maxitaxi på Bygdøy

Like ved åstedet for dødsulykke i mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann ligger skadd på sykehus etter at han frontkolliderte med en maxitaxi ved Kongsgården på Bygdøy, bare et steinkast fra stedet der tre unge mennesker omkom i mai.

- Taxien kom kjørende innover på Bygdøy fra E18, mens skuteren kom motsatt vei. Det er på det rene at kollisjonen skjedde fordi skuteren kom over i motsatt kjørefelt, sier Finn Belle, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, til Dagbladet.no.

Skuterføreren skal ifølge vitner på stedet være hardt skadd og ble bevisstløs kjørt i ambulanse til Ullevål universitetssykehus. 
Tilstanden hans er foreløpig uviss.

Taxisjåføren kom fra ulykken, som ble meldt 02.54, uten fysiske skader.

- Han er uten skyld, han har ikke gjort noe galt, så dette får ikke konsekvenser for ham, sier Belle, som også opplyser at politiet har snakket med et vitne til ulykken og nå driver tekniske undersøkelser på stedet.

Det er mistanke om at skuterføreren kjørte med promille.

Lørdag 3. mai i år omkom en mannlig bilfører og to søstre som var passasjerer i bilen hans, da de i stor fart krasjet i et tre like ved åstedet for nattas ulykke. Ulykken gjorde sterkt inntrykk på lokalmiljøet på Bygdøy og bidro til å sette fokus på trafikksikkerhet.

HARDT SKADD: Den mannlige skuterføreren ble hardt skadd i kollisjonen og ble kjørt til Ullevål universitetssykehus. Taxisjåføren er utenfor mistanke for å ha gjort noe galt. Foto: DANIEL LAABAK
HARDT SKADD: Den mannlige skuterføreren ble hardt skadd i kollisjonen og ble kjørt til Ullevål universitetssykehus. Taxisjåføren er utenfor mistanke for å ha gjort noe galt. Foto: DANIEL LAABAK Vis mer
Skuter frontkolliderte med maxitaxi på Bygdøy
MATERIELLE SKADER: Skadene på maxitaxien vitner om kreftene som har vært i sving under sammenstøtet.
3. MAI: Bare et steinkast fra nattas ulykkesåsted omkom tre unge mennesker da sportsbilen de satt i, i stor fart kjørte av veien og inn i et tre.