Skutt 34 ganger i hodet med spikerpistol

Brutalt drap på kinesisk immigrant i Australia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Et bestialsk drap sjokkerer nå Australia der en kinesisk immigrant ble funnet død utenfor Sydney. Han ble drept av 34 skudd i nakken og hodet med en spikerpistol.Legemet til de 27 år gamle Chen Liu ble funnet sør for Sydney av to barn i fjor, kroppen var da pakket inn i et teppe og bundet sammen med strømledninger.

Politiet tror Liu ble drept med en standard spikerpistol, som er vanlig å finne på byggeplasser.- Brutalt og ondskapsfulltEt røntgenbilde som politiet løslot i dag viser hodet til den kinesiske immigranten, det er et bilde som tydelig illustrerer et svært voldelig drap.

- I løpet av mine 36 år har jeg aldri sett et lignende drap. Det var spesielt brutalt og ondskapsfullt, sa politioverbetjent Geoff Beresford til Sydney Morning Herald. Han går nå ut og oppfordrer vitner til å melde seg.Politiet har ikke funnet drapsvåpenet og står uten spor i drapsetterforskningen.

Chen Liu var i Australia på studentvisum og kom til landet i 2000. Politiet ber vitner som har sett Lius bil på åstedet i oktober 2008 melde seg. De tror bilen kan ha blitt brukt for å transportere liket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer