Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Skutt da hun flyktet

Kvinne (49) skutt i boligstrøk i Oslo. Gjerningsmannen funnet død i huset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Store politistyrker rykket i kveld ut til Bestumveien vest i Oslo etter at en kvinne ble funnet skutt. Veien ble sperret av og naboene fikk beskjed om å holde seg inne.

Etter å ha prøvd å få fatt i mannen på alle mulige måter, gikk politiet rundt klokka 22 i kveld inn i huset der de fant en død mann.

- En mann er funnet død inne i huset. Det er også funnet et våpen på stedet, sier Unni Grøndahl til Dagbladet.no.

To personer ble evakuert fra huset der skyteepisoden skjedde, de kom ikke til skade.  

Kvinnen skal ikke ha vært ved bevissthet da hun ble fraktet til sykehuset. Hun ble funnet omtrent hundre meter fra boligen, men det er uklart om hun ble skutt inne i huset eller utenfor.

- Kvinnen ble funnet utenfor huset. Det tyder på at hun ble skutt mens hun forsøkte å flykte, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Kvinnen som ble skutt er fraktet til Ullevål sykehus og skal opereres i kveld. Hun er hardt skadd, sier Grøndahl.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

SPERRET AV: Politiet har sperret av Bestumveien vest i Oslo. Det fredelige villaområdet ble beleiret av store bevæpnede politistyrker etter at en kvinne ble skutt i kveld. Foto: Scanpix
SPERRET AV: Politiet har sperret av Bestumveien vest i Oslo. Det fredelige villaområdet ble beleiret av store bevæpnede politistyrker etter at en kvinne ble skutt i kveld. Foto: Scanpix Vis mer
FULL UTRYKNING: Bevæpnet politi er på stedet og Bestumveien er sperret av.
BEVÆPNET: Politiet er bevæpnet og er utstyrt med skjold.