TRAFIKKERT GÅGATE:: Markens gate er Kristiansands mest trafikkerte gågate. I ettermiddag ble en 30-åring skutt flere ganger i hodet av en gammel kjenning av politiet. MMS-foto: TOR ERIK SCHRØDER
TRAFIKKERT GÅGATE:: Markens gate er Kristiansands mest trafikkerte gågate. I ettermiddag ble en 30-åring skutt flere ganger i hodet av en gammel kjenning av politiet. MMS-foto: TOR ERIK SCHRØDERVis mer

Skutt flere ganger i hodet med luftpistol

30-åring ikke alvorlig skadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 30-åringen som ble skutt på åpen gate i Kristiansand sentrum i dag, ble skutt med en vanlig luftpistol, opplyser Kristiansandspolitiet.

- Tilstanden til fornærmede er ikke alvorlig, men det er umulig å si noe mer akkurat nå. Han ble skutt med flere skudd i hodet, sier operasjonsleder Ove Austenå til Dagbladet.no.

Sørlandet sykehus ønsker ikke å kommentere offerets helsetilstand.

Pågrepet etter tre minutter
Klokka 13.03 i dag fikk politiet melding om en 28 år gammel mann observert veivende med et skytevåpen i den travle Markens gate midt i Kristiansand sentrum.

28-åringen, som er en gammel kjenning av Kristiansands-politiet, avfyrte flere skudd før han ble pågrepet tre minutter senere av bevæpnet politi.

- Mannen vi pågrepet er nå siktet for legemsfornærmelse, sier Austenå, som ikke ønsker å komme med noe detaljer fra avhørene så langt.

Mulig oppgjør
Flere personer i den travle handlegata beskrev hvordan de følte kulene fly over hodene deres.

Politiet avkrefter imidlertid at andre enn 30-åringen har blitt beskutt.

Ifølge Dagbladet.nos opplysninger skal episoden skal ha vært internt oppgjør mellom to bekjente.