Skutt foran ektemannen

Ekteparet var opptatt med å laste varer inn i bilen, da de ble avbrutt av ett skudd. Sekunder seinere lå kona død på bakken. Ektemannen kan kanskje felle den gale snikskytteren som herjer i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paret hadde brukt mandagskvelden til å dra på handletur til det over 40 000 kvadratmeter store senteret Seven Corners Shopping Center i Falls Church, Virginia. De parkerte i første etasje i parkeringshuset, og ruslet de 30 meterne bort til jernvarebutikken Home Depot. Det var få mennesker i butikken, men kvinnen ble likevel stående litt i kassakø.

- Hun hadde akkurat betalt, og fraktet alle varene ut til bilen sin i en handlevogn, sier Zuhair Massoud som sto bak kvinnen i køen.

Ekteparet tok med seg handlevogna bort til bilen, og begynte å løfte ut varene...

Mistenkelig bil

Kort tid i forveien la vitner merke til en kremfarget bil av merket Chevrolet Astro som hadde kretset rundt i området. Den høyre baklykta var ødelagt, men det var ikke derfor folk passet på å ha den i øyekroken.

Årsaken var at politiet tidligere har sagt at de etterlyser en hvit Chevrolet Astro i forbindelse med noen av de andre snikskytter-drapene. Og nå kjørte det en slik bil rundt utenfor det populære handlesenteret.

Noen mennesker ved parkeringsplassen mente bilen hadde nummerskilt fra Vest-Virginia, men tenkte ikke særlig over det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer