Skutt foran ektemannen

Ekteparet var opptatt med å laste varer inn i bilen, da de ble avbrutt av ett skudd. Sekunder seinere lå kona død på bakken. Ektemannen kan kanskje felle den gale snikskytteren som herjer i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Paret hadde brukt mandagskvelden til å dra på handletur til det over 40 000 kvadratmeter store senteret Seven Corners Shopping Center i Falls Church, Virginia. De parkerte i første etasje i parkeringshuset, og ruslet de 30 meterne bort til jernvarebutikken Home Depot. Det var få mennesker i butikken, men kvinnen ble likevel stående litt i kassakø.

- Hun hadde akkurat betalt, og fraktet alle varene ut til bilen sin i en handlevogn, sier Zuhair Massoud som sto bak kvinnen i køen.

Ekteparet tok med seg handlevogna bort til bilen, og begynte å løfte ut varene...

Mistenkelig bil

Kort tid i forveien la vitner merke til en kremfarget bil av merket Chevrolet Astro som hadde kretset rundt i området. Den høyre baklykta var ødelagt, men det var ikke derfor folk passet på å ha den i øyekroken.

Årsaken var at politiet tidligere har sagt at de etterlyser en hvit Chevrolet Astro i forbindelse med noen av de andre snikskytter-drapene. Og nå kjørte det en slik bil rundt utenfor det populære handlesenteret.

Noen mennesker ved parkeringsplassen mente bilen hadde nummerskilt fra Vest-Virginia, men tenkte ikke særlig over det.

Ikke før klokka 21.15, 83 timer og 45 minutter etter at Kenneth H. Bridges ble drept mens han fylte bensin i Fredericksburg.

50 vitner

Ekteparet ble ikke ferdige med å flytte varene fra handlevogna og over i bilen. Et øyenvitne så en mann gå ut av bilen sin, løfte en rifle opp mot skulderen og skyte ett skudd - snikskytterens varemerke.

Det som etter alt å dømme ble snikskytterens niende drapsoffer, sank sammen bak handlevogna, mens ektemannen sto lammet tilbake.

Men denne gangen kan drapsmannen ha gjort en stor feil. Handlesenteret er svært oversiktlig, selv i kveldsmørke. Politiet har vært i kontakt med 50 vitner - deriblant kvinnens ektemann.

- Han kan ha informasjon som fører til at vi løser saken, sier Ellen Qualls, talskvinne for guvernør Mark Warner i Virginia.

- Vi tror opplysningene vi får etter dette drapet vil lede oss til drapsmannen.

Kilder: Reuters, Washington Post, Washington Times, AP, CNN

SJEKKET ALLE: Politiet sperret av hele området etter at kvinnen ble skutt i natt.
<B>DREPT: Kvinnen sto sammen med sin ektemann da hun ble skutt og drept med ett skudd i natt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer