Skutt fra langt hold

NEW YORK (Dagbladet): Ei enkelt kule fra snikskytteren drepte Dean Harold Meyers. Sju personer er til nå drept i Washington-området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

P> 53-åringen hadde akkurat fylt tanken da han ble skutt og drept på en bensinstasjon i Manassas utenfor Washington D.C. Meyers er det niende offeret for seriemorderen, som den siste uka har terrorisert forstedene til den amerikanske hovedstaden.

Politiet bekreftet i natt at mordet på Meyers er begått av samme drapsmann som de foregående drapene i Maryland og Virginia. Sju personer er nå drept og to alvorlig såret etter at snikskytteren i forrige uke begynte å skyte tilfeldige mennesker i dette området.

Stemmer

Politisjefen i Prince William County, Charlie Deane, sier at drapet i går føyer seg inn i mønsteret for de andre skyteepisodene. Det siste offeret ble også skutt fra langt hold med et kraftig jaktgevær eller et militært våpen. Alle er blitt skutt med ett enkelt skudd mot den øvre delen av kroppen.

To av de foregående skuddepisodene har skjedd nettopp på bensinstasjoner. En kvinne som støvsuget bilen sin ble skutt og drept sist torsdag. Samme dag ble en mann drept mens han fylte bensin.

Politiet etterlyser en hvit varebil som ble sett kjørende fra åstedet i Manassas. Også tidligere har vitner sett ei hvit kassevogn i forbindelse med skyteepisodene. Bilen er karakterisert som en varebil uten vinduer. Utover dette har politiet få konkrete spor å gå etter. Et tarotkort med påskriften «Kjære politimann, jeg er Gud» ble funnet på stedet hvor en 13-årig skolegutt ble skutt mandag i denne uka.

Personlig terror

Ingen har ennå sett snikskytteren som nå terroriserer og lammer et område med 4,9 millioner mennesker. Det er tredje gang på 13 måneder at hovedstadsområdet opplever terror, først angrepet på Pentagon, så antraxbrevene og nå terroren rettet mot tilfeldige personer.

SJU DREPT: Politiet i Manassas gjennomsøkte i går store områder for å finne spor av seriemorderen.
FYLTE BENSIN: Ved denne bensinpumpa ble mannen skutt.