Skutt i brystet

En mann ligger alvorlig skadd på Ringerike sykehus på Hønefoss etter å ha blitt skutt i brystet. To personer er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i begynnelsen av 20-åra ligger til observasjon og tilstanden er alvorlig, men stabil.

Det var klokka 20 i går kveld at politiet på Ringerike fikk melding om at en mann var påført skuddskader i brystregionen. Den skadde meldte seg selv til sykehuset på Hønefoss.

Politiet gikk i 01-tida i natt til aksjon mot huset der den skadde bodde ved østenden av Bergsjø i Krødsherad. Der pågrep de to samboere av mannen. Det var flere våpen i huset og de to vil bli siktet for brudd på våpenloven.

- Mannen har selv forklart at han ble skutt for 1-2 dager siden. Det er ikke noe foreløpig som tyder på at den skadde er skutt med et av beslaglagte våpnene, opplyser ajourhavende for Ringerike politidistrikt, Hedda Obstfelder, til Dagbladet.no. Mannen var ved bevissthet og politiet har tatt opp en kort forklaring av ham, men Obstfelder vil ikke kommentere hva som kom ut av dette.

- Skytingen skal ha skjedd i Oslo. Vi har ingen konkrete navn å gå etter, men går igjennom den skaddes bopel for å lete etter beviser, sier Obstfelder.