Skutt i hodet under lek

En 18-åring er siktet etter at en 17 år gammel gutt ble skutt i hodet i Bærum natt til lørdag. Uforsiktig omgang med en revolver er trolig årsak til den tragiske hendelsen. 17-åringen er påført alvorlige, men ikke livstruende skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siktede 18-åringen har ifølge politiet tilstått å ha skutt 17-åringen ved et uhell. Siktede har forklart at skuddet løsnet som et resultat av uforsiktig omgang med våpenet, som er en revolver. Uhellet fant sted ved 00.30-tida natt til i går ved en bil utenfor en fest i vestre del av Bærum.

Kjenner hverandre

Den skadede 17-åringen hadde vært på festen sammen med kamerater før skuddet falt.

- Den siktede og den skadde kjenner hverandre godt, og etter det vi erfarer var det ingen krangel eller uoverensstemmelse mellom dem før skuddet gik av. Vi anser det som temmelig sikkert at dette er et uhell grunnet uforsiktig omgang med våpen. Siktede var trolig beruset da skuddet falt, sier politiførstebetjent ved Asker og Bærum politikammer, Olav Brubakk, til Dagbladet.

Han opplyser at 18-åringen holdes i politiets varetekt til mandag, for at eventuell behandling i forhørsretten skal vurderes. Den skadde 17-åringen var seint i går kveld ennå ikke avhørt av politiet. Gutten ble fraktet til Ullevål sykehus natt til lørdag, og kom til sykehuset en time etter at han ble skutt. Han ble operert, og ifølge sykehuset var tilstanden i går stabil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer