Skutt på fest

Moss: Mann skutt i foten på nyttårsfest

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Noe gikk galt under feiringen av vietnamesisk nyttår i Moss i kveld. Festen endte med at en deltaker ble skutt i foten.

Politiet jakter på to menn etter skyteepisoden. Det er ikke kjent hva slags våpen som ble brukt, opplyser politiet til NTB.

Ifølge en deltaker på festen, skyldtes uoverenstemmelsen krangel om en person skulle utelukkes fra å delta i et terningspill etter å ha tapt 300 kroner. Arrangøren ville at mannen skulle gi seg, men gjesten ble rasende og veltet ifølge øyenvitner et bord før han forlot lokalet sammen med en venn.

De to skal ha kommet tilbake kort senere og forlangte å få snakke med arrangøren. Da han kom ut fra Samfunnshuset, ble han ifølge ubekreftede opplysninger skutt to ganger med en luftpistol. Det andre skuddet skal ha truffet arrangøren i ansiktet.

Ved Moss Sykehus får Dagbladet.no bekreftet at pasienten har spor av vold i ansiktet, uten at man er sikker på hva såret skyldes. Skadene er ikke alvorlige.

Minst 200 mennesker deltok på festen i Moss Samfunnshus, og mange av dem var vitne til hendelsen. Politiet gjennomfører vitneavhør av flere festdeltakere.

De to mennene politiet jakter på, skal begge være av vietnamesisk opprinnelse.

-Vi ser alvorlig på saken, sier politibetjent Haugen ved Moss politidistrikt til Dagbladet.no. Haugen ønsker ikke å oppgi fornavn.