TEKNISKE UNDERSØKELSER: Kriminalteknikere har i dag gjennomgått åstedet i North Kensington i London. Foto: YUI MOK/PA/SCANPIX
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Kriminalteknikere har i dag gjennomgått åstedet i North Kensington i London. Foto: YUI MOK/PA/SCANPIXVis mer

Skutt på fortauet med baby i armene

Jessica ble skutt mens hun holdt sin 11 måneder gamle baby i armene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tenåringsmoren stod sammen med to venninner da hun plutselig ble et tilfeldig offer for kuleregnet. 18 år gamle Jessica Chrichlow falt sammen på gata etter at skuddene falt, og de to søstrene Sammy (17) og Alex (19), var hjelpeløse vitner til episoden som fant sted i Kensington i London.

Barnet kom uskadd fra hendelsen, mens den unge moren fikk flere hagel i kroppen.

- Det var en tilfeldig handling og vi er svært heldige at vi ikke sitter igjen med fatale skader, sier sjefsinspektør Mick Foote i Londonpolitiet til guardian.co.uk.

Han sier at jentene havnet i kryssild mellom to rivaliserende gjenger og at det er «veldig heldig» at ikke den 11 måneders gamle babyen ble skadet i skytingen.

Rammet tilfeldig - De tre ofrene hadde vært på en rusletur i det fine høstværet da en av gjengmedlemmene hoppet av sykkelen sin og ropte «motherfucker», sier en av naboene som ikke vil oppgi navnet sitt til avisa.

Han tror ikke at de tre jentene var selve målet, men at kulene var ment på noen helt andre.

Politiet startet i dag tidlig en intens jakt etter ungdommer på sykkel i området.

Gjengoppgjør - Vi jobber med dette som en gjengrelatert sak. Alle spor peker i den retningen, sier sjefsinspektør Mick Foote i London-politiet.

En av naboene sier til Guardian at hennes 12 år gamle datter så skyteepisoden fra soveromsviduet sitt i går kveld.

- Jeg sendte henne til skolen med tårer i øynene i dag. Disse jentene var bare ute en tur for å kose seg i solskinnet. Det som har skjedd er bare tragisk, sier Jacky Cinesey.