Skutt på scenen

Robin Munis ble drept mens hun sang. Ektemann er ettersøkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Amerikanske David Munis er ettersøkt for drapet på kona Robin Munis, som døde natt til lørdag i Cheyenne, Wyoming. Robin sto på scenen fredag kveld, med bandet Ty and the twisters. Under en sang ble hun skutt og drept.

–  Først trodde vi en av høytalerne ble sprengt eller noe. Så oppdaget jeg at hun lå på gulvet, sier vitnet Travis Brooks til Whyoming tribune-eagle.


Gjester ved baren tok dekning hvor enn de kunne. Utenfor kjørte en svart bil sakte ut fra parkeringsplassen, før den råkjørte vekk fra stedet.

Dette var like etter midnatt natt til lørdag. I dag, mandag, er 36 år gamle David Munis fortsatt på frifot. Han er skarpskytter i militæret, og er blant venner kjent som «The big hunter», den store jegeren.

- Vi regner han som svært farlig, sier Jeff Schulz fra Cheyenne-politiet til Whyoming tribune-eagle.

Ifølge Washington post har vitner forklart at David Munis var ved baren, men ingen skal ha sett skuddet bli avfyrt. Ifølge politiet er David Munis likevel eneste mistenkte.

- Vi har ingen grunn til å tro at noen andre enn David Munis er ansvarlig, sier Schulz.

Separert

SNIKSKYTTER: David Munis (t.h.) er ettersøkt for drapet på kona Robin Munis. Til høyre står sønnen til Robin og andre utenfor baren hvor Robin opptrådte da hun ble skutt i hodet og drept. Foto: AP/Wyoming tribune-eagle/Brandon Quester/SCANPIX
SNIKSKYTTER: David Munis (t.h.) er ettersøkt for drapet på kona Robin Munis. Til høyre står sønnen til Robin og andre utenfor baren hvor Robin opptrådte da hun ble skutt i hodet og drept. Foto: AP/Wyoming tribune-eagle/Brandon Quester/SCANPIX Vis mer

Paret hadde vært separert i noen uker, og David hadde nettopp flyttet ut av parets bolig. 40 år gamle Robin hadde fredag tilkalt politiet på grunn av truende telefonopprigninger fra ektemannen.

Da en politibetjent var hos Robin, ringte David igjen. Politimannen tok telefonen, og ba ham stanse telefonterroren.

– Han var veldig medgjørlig, forklarer politimannen ifølge Washington post.

Få timer senere ble Robin skutt og drept.

Barn

Lørdag møttes venner for å minnes sangeren, venninnen og moren Robin Munis. Robin etterlot seg flere barn.

– Hun var en fantastisk mor til de barna, sier Mark «Ty» Warner, fra bandet Robin opptrådte med da hun ble drept.

Musikere i området har nå planlagt en veldedighetskonsert til minne for Robin, og for å samle inn penger til barna som står igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer