Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Skyggen» gifter seg

NOKAS-dømte Kjell Alrich Schumann fant kjærligheten i fengselet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre dager før ankesaken etter dødsranet starter i Gulating lagmannsrett skal Kjell Alrich «Skyggen» Schumann smis i hymens lenker.


Ifølge VG har Schumann funnet kjærligheten på innsiden av murene. 40-åringen har funnet ei 30-årig Stavanger-kvinne som selv er dømt til fem år og seks måneders fengsel for oppbevaring av et større parti narkotika. Fredag skal fengselspresten i Stavanger fengsel vie paret.

Møttes i luftegården

Schumann og kvinnen møttes i luftegården i Stavanger fengsel da NOKAS-saken pågikk i fjor høst. De to ble raskt kjærester, skriver VG.

Dette er andre gangen Schumann gifter seg.

Det forrige bryllupet skjedde også bak murene, i mars 1996. Da sonet Schumann for et ran han begikk i 1995.

Utpekt som drapsmann

Når ankesaken starter mandag om en drøy uke, blir et av hovedspørsmålene hvorvidt Schumann var den av NOKAS-ranerne som skjøt og drepte politimannen Arne Sigve Klungland.

Dette ble antydet under rettssaken i fjor høst, og i sommer har både medtiltalte Lars Erik Andersen og Erling Havnå sagt det samme i nye politiavhør.

Selv har Schumann nektet for å ha vært en del av ranslaget. Han har ikke vært i nye avhør etter tingretten dømte han til 16 år i forvaring.

FORTAPT: NOKAS-dømte Kjell Alrich Schumann (40) fant kjærligheten bak murene i Stavanger fengsel.