DREPT: Nancy Jennifer Tavsan (18) ble overfalt og drept på veg hjem fra en fest i Gøteborg natt til 30. desember i fjor. Foto: Peter Holländare
/Expressen
DREPT: Nancy Jennifer Tavsan (18) ble overfalt og drept på veg hjem fra en fest i Gøteborg natt til 30. desember i fjor. Foto: Peter Holländare /ExpressenVis mer

«Skyggen» kan bli dømt til livsvarig fengsel for drapet på Nancy Tavsan (18)

Det ble i dag lagt ned påstand om livstidsfengsel for en 22 år gammel mann, kalt «Skyggen». Han er tiltalt for drapet på Nancy Jennifer Tavsan (18) i Gøteborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Straffesaken mot 22-åringen ble avsluttet i dag. Han nekter straffskyld og har forklart at han skal ha sett den 18 år gamle jenta liggende blødende på gaten, men at han stakk vekk fra stedet for ikke selv å bli mistenkt for å ha voldt henne skader.
Han har erkjent i retten at han har endret sine forklaringer flere ganger i avhør. Politiet fant blodflekker på klærne hans.

Var redd 18 år gamle Nancy ble funnet ille tilredt på en gangveg like ved der hun bor i Hjälleby natt til 30. desember. Hun var da på vei hjem fra fest. Hun døde av skadene hun hadde fått i hodet. Den unge kvinnen hadde vært med i Idol, og drømte om å bli sangerinne. Hun var redd for å gå aleine om natta, og hadde derfor telefonisk kontakt med en venninne.

- Ikke bevist Forsvarsadvokat Peter Gillberg har rettet sterk kritikk mot etterforskningen, og sa i sin sluttprosedyre i dag at det kan ha vært flere gjerningspersoner bak drapet på Nancy Jennifer Tavsan. Han ba retten dømme hans klient på mildeste måte, og viste til at det ikke var bevist i retten at «Skyggen» er skyldig i drapet på den unge svenske kvinnen.

Statsadvokat Ulrika Åberg sa i sin prosedyre at hun mener tiltalte har gjort forsøk på å voldta Nancy Jennifer Tavsan før han drepte henne ved å slå ei flaske i hodet hennes. Hun la ned påstand om livsvarige fengsel, med en minstestraff på 18 år.