VÅPEN OG ALKOHOL: Ron Perkinson, som eier våpenbutikken Volusia Top Gun i Florida, har fått innvilget en søknad om å få lov til å servere alkohol på en restaurant han planlegger å åpne i samme bygning som en skytebane. Bildet er fra en annen skytebane i Kissimmee i Florida. Foto: NTB Scanpix
VÅPEN OG ALKOHOL: Ron Perkinson, som eier våpenbutikken Volusia Top Gun i Florida, har fått innvilget en søknad om å få lov til å servere alkohol på en restaurant han planlegger å åpne i samme bygning som en skytebane. Bildet er fra en annen skytebane i Kissimmee i Florida. Foto: NTB ScanpixVis mer

Skytebane i USA har fått skjenkebevilling

- Restauranten skal være adskilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En skytebane i Florida har fått skjenkebevilgning, melder TV-kanalen WFTV.

Myndighetene i Florida City har godkjent en forespørsel om å få lov til å servere alkohol på en restaurant som planlegges å åpne i bygningen skytebanen holder til.

Ikke lov med våpen i restauranten Restauranten skal etter planen åpne i november.

Det er Ron Perkinson, eier av våpenbutikken Volusia Top Gun som ligger like ved, som planlegger å åpne stedet.

- Restauranten vil være adskilt fra skytebanen. Våpen, enten man planlegger å ta en drink eller ikke, vil ikke i det hele tatt være lov å ha med seg inn i kafé-området, sa han til myndighetspersonene da saken var oppe til diskusjon, ifølge WFTV.

Han fortalte også at han skulle lage en liste over kunder som kan skape trøbbel, og at han vil tilkalle politiet om det blir nødvendig. 

Vil bruke førerkort for å holde kontroll I et intervju med TV-kanalen i juni sa Perkinson at han planlegger å holde kontroll på hvem som drikker alkohol ved å scanne førerkort, og at de som har inntatt alkohol ikke skal få lov til å skyte før etter 24 timer. Stedet vil også ha skap til å låse inn patroner.

Restauranten er planlagt til å ha kapasitet på 170 mennesker, og vil også ha en uteservering, ifølge CNN. Prosjektet har et budsjett på sju millioner dollar, over 57,5 millioner norske kroner.