Skytebane i USA har fått skjenkebevilling

- Restauranten skal være adskilt.

VÅPEN OG ALKOHOL: Ron Perkinson, som eier våpenbutikken Volusia Top Gun i Florida, har fått innvilget en søknad om å få lov til å servere alkohol på en restaurant han planlegger å åpne i samme bygning som en skytebane. Bildet er fra en annen skytebane i Kissimmee i Florida. Foto: NTB Scanpix
VÅPEN OG ALKOHOL: Ron Perkinson, som eier våpenbutikken Volusia Top Gun i Florida, har fått innvilget en søknad om å få lov til å servere alkohol på en restaurant han planlegger å åpne i samme bygning som en skytebane. Bildet er fra en annen skytebane i Kissimmee i Florida. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En skytebane i Florida har fått skjenkebevilgning, melder TV-kanalen WFTV.

Myndighetene i Florida City har godkjent en forespørsel om å få lov til å servere alkohol på en restaurant som planlegges å åpne i bygningen skytebanen holder til.

Ikke lov med våpen i restauranten Restauranten skal etter planen åpne i november.

Det er Ron Perkinson, eier av våpenbutikken Volusia Top Gun som ligger like ved, som planlegger å åpne stedet.

- Restauranten vil være adskilt fra skytebanen. Våpen, enten man planlegger å ta en drink eller ikke, vil ikke i det hele tatt være lov å ha med seg inn i kafé-området, sa han til myndighetspersonene da saken var oppe til diskusjon, ifølge WFTV.

Han fortalte også at han skulle lage en liste over kunder som kan skape trøbbel, og at han vil tilkalle politiet om det blir nødvendig. 

Vil bruke førerkort for å holde kontroll I et intervju med TV-kanalen i juni sa Perkinson at han planlegger å holde kontroll på hvem som drikker alkohol ved å scanne førerkort, og at de som har inntatt alkohol ikke skal få lov til å skyte før etter 24 timer. Stedet vil også ha skap til å låse inn patroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer