Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skytedrama på Halloween-fest i Los Angeles

Fire skadd i skyting på University of Southern California.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag kveld ble minst fire personer skadd i en skyteepisode på en halloween-fest på University of Southern California (USC), skriver LA Daily News.

Skjøt mot folkemengde Politiet sier til LA Times at en mann begynte å skyte i en folkemengde som var samlet utenfor festlokalet.

To personer skal ha begynt å krangle utenfor lokalet, hvorpå en av de to tok fram et våpen og begynte å skyte. Gjerningsmannen traff personen han hadde kranglet med og tre andre personer.

En student ved universitetet sier at han hørte minst fire skudd, og at det var rundt 100 studenter samlet utenfor lokalet.

- Alle begynte å løpe. Jeg så en fyr som var skutt i foten. Han haltet og ropte at vennene måtte hjelpe ham, sier vitnet til LA Times.

Én alvorlig skadd Politiet i Los Angeles sier én av de fire personene har fått alvorlige skader etter skytingen. Personen som er livstruende skadd skal være hovedmålet i skytedramaet. De fire ble fraktet til et lokalt sykehus.

Verken de skadde eller gjerningsmannen skal være tilknyttet universitetet.

Pågrepet Campus ble stengt etter skytingen, mens politiet lette etter gjerningsmannen. Studentene ble oppfordret til å holde seg innendørs.

Halv elleve norsk tid melder universitetet at faren er over og at campus er åpnet igjen.

Politiet pågrep to personer etter skytingen. Én av dem skal være mannen som skjøt.