Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skytedrama på kjøpesenter i New Jersey

Jakter på en væpnet person.

SKYTING: En mann skal ha avfyrt flere skudd inne på kjøpesenteret Garden State Plaza Mall i New Jersey. Gjerningsmannen skal fortsatt være på frifot. Foto: EPA/STR
SKYTING: En mann skal ha avfyrt flere skudd inne på kjøpesenteret Garden State Plaza Mall i New Jersey. Gjerningsmannen skal fortsatt være på frifot. Foto: EPA/STR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Amerikansk politi jakter på en væpnet person som har åpnet ild inne på et kjøpesenter i Paramus i New Jersey, melder CNN.

På en pressekonferanse ved 23-tida lokal tid opplyser myndighetene at ingen skal være skadd i skytingen.

Hendelsen skal ha skjedd ved klokka 21.20 lokal tid. En mann skal ha avfyrt flere skudd mot overvåkingskameraer inne på kjøpesenteret Garden State Plaza. Store politistyrker jobber fortsatt på stedet, og det er flere tusen mennesker inne på området.

Situasjonen er uavklart, men myndighetene tror gjerningsmannen har forlatt kjøpesenteret.

Kjøpesenteret, som ligger 25 minutters kjøring fra Manhattan er blant de største i New York-området. For øyeblikket er kjøpesenteret fullstendig stengt. Ingen slipper inn eller ut av senteret uten politieskorte.

Flere ansatte på kjøpesenteret forteller til amerikanske medier hvordan de låste butikkene sine og søkte dekning. TV-bilder viser hvordan folk blir ledet ut av kjøpesenteret mer enn halvannen time etter at skytingen skjedde.

- Det var fullstendig kaos. Alle løp rundt. Det var nesten som å se på en skrekkfilm der drapsmannen går langsomt. Det var slik det virket. Han var kledd i svart. Det så nesten ut som en slags rustning. Så snart jeg så våpenet, snudde jeg meg og løp, forteller Allie Cozic, som jobber på kjøpesenteret, til CNN.

Dagbladet kommer med mer.