Skyteepisode i Fetsund

FETSUND (Dagbladet.no): Politiet pågrep i natt en 34 år gammel mann, som løsnet skudd i sin egen bolig. Det ble beslaglagt en rekke våpen på stedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen personer kom til skade da politiet i natt aksjonerte mot et stort bolighus i Fetsund, hvor det var blitt løsnet skudd sent i går kveld.

- Vi fikk en konkret melding om skudd i et hus, og at en hund skulle være skutt. Det var også flere andre folk i huset, sier Eirik Sakshaug, vaktsjef ved Romerike politidistrikt, til Dagbladet.no.

Stakk av

Politiet fikk melding om skyting i 22-tiden, hvorpå det ble iverksatt en omfattende væpnet politiaksjon. Et stort område ble sperret av mens politiet lette etter mannen som hadde stukket av fra stedet.

Etter en langvarig politiaksjon pågrep politiet mannen endelig klokka 04.05. Han hadde da gjemt seg i et hus like i nærheten.

- Han ble pågrepet uten dramatikk, opplyser Sakshaug.

Politiet beslagla en rekke våpen som ble funnet i huset. Sakshaug ønsker ikke å opplyse om hvor mange mennesker som var tilstede i huset, ei heller om mannens identitet er kjent for politiet fra før.

- Han blir satt i arrest, og det vil bli igangsatt etterforskning på åstedet, sier Sakshaug til Dagbladet.no.

Det er uklart om 34-åringen var påvirket av rusmidler. Hundens tilstand er ukjent.

SKYTEEPISODE:En 34 år gammel mann ble pågrepet uten dramatikk etter en skyteepisode i sin egen bolig. En rekke skytevåpen ble også beslaglagt. Foto: JEANETTE LANDFALD